Yardım Note 12pro 5g Yd alınır mı?

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi note 12 pro 5 g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar iyi günler. Arkadaşlar uygun fiyata yakaladığım bir note 12 pro 5g cihaz var. Forumlarda gezerken bazı modellere yazılımla IMEI atılmadığını okudum ve aklıma şüphe düştü. Bu modele dirençsiz IMEI atılıyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
5g ise bootloader kilidi açık atılır. kilit açık değilse şebeke varsa alın yoksa direnç gerekli olur.

Oyla:

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefon sıfır. Konu hakkında teknik bilgisi olmayan birine anlatır gibi olurunu anlatırsan sevinirim 😂

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yazdım işte. bootloader kilidini açarsın atılır. bizde yaparız mesela uzak bağlantı ile. forumda bootloader kilidi açma rehberleri mevcut..

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
IMEI atılıyor. Kullanıyorum aynı cihazı.

Oyla:

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Merhabalar iyi günler. Arkadaşlar uygun fiyata yakaladığım bir note 12 pro 5g cihaz var. Forumlarda gezerken bazı modellere yazılımla IMEI atılmadığını okudum ve aklıma şüphe düştü. Bu modele dirençsiz IMEI atılıyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam global avrupa icin üretilen yd cihazı değilse alma çin için veya diğer asya ülkeleri icin üretilen cihaz ise band 20 olmadıgı ıcın 4.5g hızmetınde sorun yasarsın suan bu dertten cok cekıyorum sonradan ogrendım imel atma konusuna gelince de yazılımla atılıyor ama tel sıfıralama rom yukleme veya guncellemede attıgın imel ucar . kalıcı olmasının tek yolu var direnç atılması onuda işin ehline yaptırmazsan nfc kamera vs sorunu yasarsın

Oyla:

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
yazdım işte. bootloader kilidini açarsın atılır. bizde yaparız mesela uzak bağlantı ile. forumda bootloader kilidi açma rehberleri mevcut..
Anladım teşekkür ederim. 6300 TL diğer yd satıcılarına göre baya ucuz olduğu için şüphelenmiştim sizce fiyat nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam global avrupa icin üretilen yd cihazı değilse alma çin için veya diğer asya ülkeleri icin üretilen cihaz ise band 20 olmadıgı ıcın 4.5g hızmetınde sorun yasarsın suan bu dertten cok cekıyorum sonradan ogrendım imel atma konusuna gelince de yazılımla atılıyor ama tel sıfıralama rom yukleme veya guncellemede attıgın imel ucar . kalıcı olmasının tek yolu var direnç atılması onuda işin ehline yaptırmazsan nfc kamera vs sorunu yasarsın
Global ürün arıyorum lakin fiyat farkı baya var aralarında. Diyarbakırda bulabilirsem biraz daha bakacağım

Oyla:

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Anladım teşekkür ederim. 6300 TL diğer yd satıcılarına göre baya ucuz olduğu için şüphelenmiştim sizce fiyat nasıl
fiyat konusu cok değişkenlik gösterir bu sektörde kim kimden ne koparırsa ne kadar pahalı satarım keriz silkelerim kafalarındalar edere fiyat çekende var yüksek fiyat çekende . aynı durum yazılımla imel atılması ve diremç atılmasında da var o yuzden biraz fazla piyasayı araştırmanı tavsiye ederim

Oyla:

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
fiyat konusu cok değişkenlik gösterir bu sektörde kim kimden ne koparırsa ne kadar pahalı satarım keriz silkelerim kafalarındalar edere fiyat çekende var yüksek fiyat çekende . aynı durum yazılımla imel atılması ve diremç atılmasında da var o yuzden biraz fazla piyasayı araştırmanı tavsiye ederim
Hocam tek sıkıntı askerde olmam. Sürekli gezip araştırma fırsatım yok maalesef. Band 20 olayı da iyice kafamı karıştırdı. Bu segmentte alabileceğim ve bu sorunu yaşamayacagim bir model var mıdır bildiğiniz

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Hocam tek sıkıntı askerde olmam. Sürekli gezip araştırma fırsatım yok maalesef. Band 20 olayı da iyice kafamı karıştırdı. Bu segmentte alabileceğim ve bu sorunu yaşamayacagim bir model var mıdır bildiğiniz
Dün şehirden epey uzağa telefonun bir çekip bir çekmediği yerlere gittim dağ bayır. Band20 denen şeyin eksikliğini hissetmedim. Bir bende bir arkadaşta da bu cihazdan vardı, benimki çin zaten, onunki dirençli muhtmelen o da çin, onun haricinde herkesin farklı telefonları vardı, İphone, Huawei, Xiaomi hepsi TR cihazı. Onların telefonunun çekip de arkadaşla bizim telefonların çekmediği bir yer olmadı.

Oyla:
Üst Alt