Soru Note 12 pro twrp üzerinden miui roma güncelleme yapabilirmiyim

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
Evet, şu an yüklü olan ROM sürümü 14.0.3.0.SMOMIXX iken, ROM sürümünü 14.0.8.0.SMOMIXM olarak güncelleyebilirsiniz. Güncelleme işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, Xiaomi MIUI web sitesinden 14.0.8.0.SMOMIXM ROM dosyasını indirin. Dosyanın doğru ve uyumlu olduğundan emin olun.

2. Telefondaki mevcut ROM sürümüne sahip olduğunuzdan emin olmak için Ayarlar uygulamasını açın. "Telefon Hakkında" veya "Cihaz Hakkında" bölümünden ROM sürümünü kontrol edin.

3. TWRP recovery'yi açın ve "wipe" bölümündeki "cache" ve "dalvik cache" seçeneklerini temizleyin. Bu adım, güncelleme işlemi sırasında oluşabilecek sorunları önlemek için önerilir.

4. TWRP recovery'de "Install" bölümüne gidin ve indirdiğiniz ROM dosyasını seçin. ROM dosyasının başarıyla seçildiğinden emin olun.

5. ROM dosyasının yükleme işlemini başlatmak için "Swipe to Install" veya "Install" seçeneğini kullanın. Yükleme işlemi birkaç dakika sürebilir, bu nedenle sabırlı olun ve cihazın bataryası yeterli seviyede olduğundan emin olun.

6. İşlem tamamlandığında, "Reboot System" veya "Sistem Yeniden Başlat" seçeneğine gidin ve cihazınızı yeniden başlatın.

Cihazınızın ROM sürümü 14.0.8.0.SMOMIXM olarak güncellendiğinde, yeni özellikler ve geliştirmelerle birlikte güncellemelerden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Ancak, güncelleme işlemini yaparken cihazınızın bataryasının yeterli seviyede olduğundan emin olun ve işlem sırasında kesinti olmamasına dikkat edin. Ayrıca, verilerinizin güvende olduğundan emin olmak için önceden bir yedekleme yapmanızı öneririm.
Güncelleme yapmaya çalıştığımda
Error applying update 7 hatası veriyor ardından
updater process ended with error 1 hatası alıyorum

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Güncelleme yapmaya çalıştığımda
Error applying update 7 hatası veriyor ardından
updater process ended with error 1 hatası alıyorum
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Note 12 pro twrp üzerinden miui roma güncelleme yapabilirmiyim
Hocam twrp şuan unofficial sıfırlama dışında hiç bir şey yapamazsınız. Rom yükleme felan yapmaya kalkışmayın çöker cihazınız. Hiç bir şekilde de temiz kurulum yapmak isterseniz de rom dosyasını cihaza atamazsınız...

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
Hocam twrp şuan unofficial sıfırlama dışında hiç bir şey yapamazsınız. Rom yükleme felan yapmaya kalkışmayın çöker cihazınız. Hiç bir şekilde de temiz kurulum yapmak isterseniz de rom dosyasını cihaza atamazsınız...
Galiba sadece fastboot ile yapabileceğim onuda yapamam köydeyim

Üst Alt