- Adım
- orhan
- Cihazım
- note 12 pro plu
- Konular
- 1
Orası 24 saatlik gösteriyor, bana batarya bitene kadarki süre lazım (ertesi güne sarksa da)Dijital denge menüsünden
Orası 24 saatlik gösteriyor, bana batarya bitene kadarki süre lazım (ertesi güne sarksa da)Dijital denge menüsünden
Hocam sizin rootlu sanırım vanced'den anladığım kadarıyla. Kullandığınız modül var mı gms doze falan ?Bitmiyor mübarek
Yok hocam o rootsuz vances magisk felan kurulu değil herhangi birşey kurmadım telefonu sadece çok fazla derin uykuya sokmadım yani surekli ekranı ac kapa yapmadım bununda çok büyük etkisi varmış onu anladımHocam sizin rootlu sanırım vanced'den anladığım kadarıyla. Kullandığınız modül var mı gms doze falan ?
Süpersiniz hocam. Ben alışamadım 60 Hz ye, 120 de ortalama 8-9 arası ekran süresi alıyorum.Zamanında Rn9pro ile 12-14 saatleri alabiliyorduk. Bu 120 Hz hem iyi hemde şarja etkisi var maalesefYok 60 hz benim gözüm alıştığı için boyle devam ediyorum
8 9 saat gayet yeterli hocam zaten normalde bu kadar çok ekran süresine takılmıyorum pazar günü meraktan ne kadar gider diye baktım benim için yeterli hem performans hemde pil konusundaSüpersiniz hocam. Ben alışamadım 60 Hz ye, 120 de ortalama 8-9 arası ekran süresi alıyorum.Zamanında Rn9pro ile 12-14 saatleri alabiliyorduk. Bu 120 Hz hem iyi hemde şarja etkisi var maalesef
Fark etmez ben şuan güncellemeleri bekliyorumEndonezya rom yükleyip bi kaç güncellemeden sonra repair yaptırsak,sürüm farkedermi repair için