Şuan şarja taktım mesela, %99 a geldi, takıldı 15 dk oldu %99 da
Edit : %100 den aşağı giderken çok az şarj gidiyor, ama %50 den Hele hele %20 den sonra şu gibi gidiyor batarya
Hayretle okuyorum, 12 saati nasıl alıyorsunuz yaw, 7 saat görsem (5 saati WiFi, 2 saati mobil veri ile) öpüp başıma koyucam (oyun yok, full WhatsApp)sadece oyun ile 7 saat, genelde 12 saat açık ekran alıyorum
Peki 120 watt ile hızlı şarj mı yapıyorsun, hani şu 17 dk da şarj mı yoksa 120 watt ile telefonun hızlı şarj özelliğini kapatıp normal şarj ile mi şarj ediyorsun? (ki 1-1.15 saat gibi sürüyor)sadece oyun ile 7 saat, genelde 12 saat açık ekran alıyorum
Bence değerler gayet iyi hele 120hz kullanıyorsanız baya iyi.Note 12 pro 5G 12/256 yeni aldım üstünde 14.0.3 SMOMIXX rom var.
Batarya yönünden pek memnun etmedi belki zamanla oturur. Arkada çalışan uygulamalara ayar çekersem belki biraz daha iyi bir süre alabilirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba redmi note 12 pro Plas cihazı 1 hafts önce aldım global rom 14.0.3 yüklü fakat NFC yok bir türlü göremedim redmi 12 pro Plas NFc özelliği yokmu bilginiz varmı bu konudaEvet arkadaşlar pek çok sayfada herkes kendi kullandığı cihazın ekran süresini paylaşıyor biz neden paylaşmıyalım
Bu konu altında herkez kullandığı cihazın ekran süresini paylaşsın hemde fikir alışverişi yaparız
Cihazım Redmi note 12 pro 5G 8/128
Global 14.0.6
Full Bluetooth akıllı saat ve genellikle mobil veri
Benim için gayet yeterliResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Epey üzerinde sahip olduğu yazıyor.Merhaba redmi note 12 pro Plas cihazı 1 hafts önce aldım global rom 14.0.3 yüklü fakat NFC yok bir türlü göremedim redmi 12 pro Plas NFc özelliği yokmu bilginiz varmı bu konuda
Evet gördüm ben onu bir kaç yerde yin var diyor fakat bend yok acaba global romdamı yokEpey üzerinde sahip olduğu yazıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefon hakkında bölümünde tüm özelliklere girip model numaranızı yazabilirseniz bakalım hocam.Evet gördüm ben onu bir kaç yerde yin var diyor fakat bend yok acaba global romdamı yok