Satış Note 12 Pro 5G

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mİ 9
Meslek
Okur-Yazar
Konular
10
Hocam sarı sitede fiyat bu diye bizler sıfırı 8000 TL'yi geçmeyen sıfır kapalı kutu cihazın, sim takılıp ikinciel olarak 10000 üzeri yazanı görüpte buna göre fiyatlama yaparsak fiyat yükseltmesi olmazmı.Evet forumda bi fiyat sınırı yok diye vicdanımızında bi fiyat listesi olması laz
Kardeşim saçma sapan ithamlarda bulunup akıl, izan sınırlarını zorlamayın. Asıl vicdansızlık, şuradaki bir telefon ilanından yola çıkarak hiç tanımadığınız, hakkında zerre fikir sahibi olmadığınız birinin boynuna "vicdansız" yaftası asmaktır. Yanlış üslup, doğru sözün celladıdır. Allah ıslah etsin.

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mİ 9
Meslek
Okur-Yazar
Konular
10
.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593

Öncelikle istediğiniz fiyata tabiki bırakabilirsiniz. Ama Fiyat araştırması yapan biri bu ürünü ekteki resimde göründüğü gibi alıp 500-1000 lira imei kayı yapıp daha uygun fiyata alabilir.​

Miuimai hocam dediğine kulak asın bence. Kimse bırakmış olduğunuz fiyat alacağını düşünmüyorum.​

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mİ 9
Meslek
Okur-Yazar
Konular
10

Öncelikle istediğiniz fiyata tabiki bırakabilirsiniz. Ama Fiyat araştırması yapan biri bu ürünü ekteki resimde göründüğü gibi alıp 500-1000 lira imei kayı yapıp daha uygun fiyata alabilir.​

Miuimai hocam dediğine kulak asın bence. Kimse bırakmış olduğunuz fiyat alacağını düşünmüyorum.​

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İkazı için, ikazınız için teşekkür ettim. Ben telefoncu ya da al satçı değilim. Samimiyetle ifade ediyorum sarı sitede NOTE 12 PRO 5G ilanlarına baktım ve üzerine imei kayıt ücreti ilave edip fiyat belirledim. İlk yazan arkadaşın buyurgan bir edayla yazması canımı sıktı. İnsanız. Beşer elbet şaşar ve hata yapar. Ama bunu uygun üslupla söylemek en uygun olanıdır. Adam beni vicdansız yaptı. Ev mi satıyoruz, araba mı. Altı üstü bir telefon yahu.

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
İkazı için, ikazınız için teşekkür ettim. Ben telefoncu ya da al satçı değilim. Samimiyetle ifade ediyorum sarı sitede NOTE 12 PRO 5G ilanlarına baktım ve üzerine imei kayıt ücreti ilave edip fiyat belirledim. İlk yazan arkadaşın buyurgan bir edayla yazması canımı sıktı. İnsanız. Beşer elbet şaşar ve hata yapar. Ama bunu uygun üslupla söylemek en uygun olanıdır. Adam beni vicdansız yaptı. Ev mi satıyoruz, araba mı. Altı üstü bir telefon yahu.
Hocam sizi incitti isem özür dilerim.Ben gayet samimi bi şekilde söylemeye çalıştım.Hatta sizin uslubunuza göre davranmaya çalıştım

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mİ 9
Meslek
Okur-Yazar
Konular
10
Hocam sizi incitti isem özür dilerim.Ben gayet samimi bi şekilde söylemeye çalıştım.Hatta sizin uslubunuza göre davranmaya çalıştım
Hakkınızı helal edin. Benim de niyetim sizi incitmek değildi. Eyvallah.

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hakkınızı helal edin. Benim de niyetim sizi incitmek değildi. Eyvallah.
Helal olsun kardeşim ne demek.Bizler,sizler,hepimiz bu forumda kimsenin incinmesini istemeyiz.Hayırlı satışlarınız olsun

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593

Amacımız bir birimizi kırmadan, incitmeden düşüncelerimizi dile getirmektir. Beni yanlış anlamayın ama Miuimai hocam sadece size durumu anlatmaya çalışmış. Dediğiniz gibi insanız.

ademx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başlangıç
Cihazım
Redmi note 5 g
Konular
1
Sıfır fiyatı 6800 tl daha uyguna da bulabilirsiniz. Yönetici ilanı kaldırabilir.

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mİ 9
Meslek
Okur-Yazar
Konular
10
Sıfır fiyatı 6800 tl daha uyguna da bulabilirsiniz. Yönetici ilanı kaldırabilir.
Yöneticiye talimat verecek konumda mısınız? Link paylaşır mısınız? Kayıtlı ve 5G modeli 6800 liraya varsa hemen alayım bir kaç tane.

Üst Alt