- Adım
- ilker
- Cihazım
- note 12 pro 5g
- Konular
- 1
Üstadlar hepinize selamlar note 12 pro 5g telefonumun güncelleme almamasından şüphelenmemden dolayı fake rom olduğunu öğrenmemle rom değiştirme çabasına girmiş bulunmaktayım. Telefonum yurt dışı imei atıldı ama dirençli mi dirençsiz mi olduğunu bilmiyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM Kilit açmayı aktifleştirdim Mi kilit açma durumunda hesap ve cihaz ekle adımından sonra doğrulanamadı hesabınızı ve cihazı tekrar eklemeyi deneyin hatasıyla karşılaşıyorum. Cihazımı aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum ama hyperos güncellemesini almak istiyorum bunun için yardımınıza ihtiyacım var.
- HyperOS güncellemesi için BL kilidini açmam gerekiyor mu ?
- BL kilidini açmaya çalıştığımda aldığım hatayı nasıl giderebilirim ?
- BL kilidini beklemeden romu değiştirebilir miyim ?
- Telefona yapacağım herhangi bir işlem öncesinde verilerimi nasıl yedekleyebilirim ?
- IMEI gidebilir bu durumun farkındayım ve bu ihtimali kabullenmiş durumdayım.
- Telefona yapacağım işlemlere başlamadan önce kesinlikle telefonuma ya da bilgisayarıma kurmam gereken programlar nelerdir ?
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar
- HyperOS güncellemesi için BL kilidini açmam gerekiyor mu ?
- BL kilidini açmaya çalıştığımda aldığım hatayı nasıl giderebilirim ?
- BL kilidini beklemeden romu değiştirebilir miyim ?
- Telefona yapacağım herhangi bir işlem öncesinde verilerimi nasıl yedekleyebilirim ?
- IMEI gidebilir bu durumun farkındayım ve bu ihtimali kabullenmiş durumdayım.
- Telefona yapacağım işlemlere başlamadan önce kesinlikle telefonuma ya da bilgisayarıma kurmam gereken programlar nelerdir ?
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar