Yardım Note 12 Pro 5G XN Rom değiştirme

ilkeryuksel64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Üstadlar hepinize selamlar note 12 pro 5g telefonumun güncelleme almamasından şüphelenmemden dolayı fake rom olduğunu öğrenmemle rom değiştirme çabasına girmiş bulunmaktayım. Telefonum yurt dışı imei atıldı ama dirençli mi dirençsiz mi olduğunu bilmiyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM Kilit açmayı aktifleştirdim Mi kilit açma durumunda hesap ve cihaz ekle adımından sonra doğrulanamadı hesabınızı ve cihazı tekrar eklemeyi deneyin hatasıyla karşılaşıyorum. Cihazımı aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum ama hyperos güncellemesini almak istiyorum bunun için yardımınıza ihtiyacım var.

- HyperOS güncellemesi için BL kilidini açmam gerekiyor mu ?
- BL kilidini açmaya çalıştığımda aldığım hatayı nasıl giderebilirim ?
- BL kilidini beklemeden romu değiştirebilir miyim ?
- Telefona yapacağım herhangi bir işlem öncesinde verilerimi nasıl yedekleyebilirim ?
- IMEI gidebilir bu durumun farkındayım ve bu ihtimali kabullenmiş durumdayım.
- Telefona yapacağım işlemlere başlamadan önce kesinlikle telefonuma ya da bilgisayarıma kurmam gereken programlar nelerdir ?

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar :)

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
-fake romda olduğunuz için evet bl açmanız gerekiyor bl açıp HyperOS rom flashlayabilirsiniz
-bl kilidini açmadan romu değiştiremezsiniz her şey bl kilidine bağlı
-bilgisayara cihazınızın USB driverlerini minimal adbyi mi flash unlock ve mi flash tool programlarını kesinlikle kurmanızı öneriyorum
sadece bilgim olan konulara cevap verdim diğerleri hakkında pek fikrim yok yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum

Oyla:

ilkeryuksel64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-fake romda olduğunuz için evet bl açmanız gerekiyor bl açıp HyperOS rom flashlayabilirsiniz
-bl kilidini açmadan romu değiştiremezsiniz her şey bl kilidine bağlı
-bilgisayara cihazınızın USB driverlerini minimal adbyi mi flash unlock ve mi flash tool programlarını kesinlikle kurmanızı öneriyorum
sadece bilgim olan konulara cevap verdim diğerleri hakkında pek fikrim yok yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum
Bl açarken aldığım hatayı nasıl geçebilirim hocam ve internette okuduğum kadarıyla bl açıkken hyperos yüklenemez yazıyordu o durum güncel olarak düzeltildi mi bilginiz var mı ?

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Bl açarken aldığım hatayı nasıl geçebilirim hocam ve internette okuduğum kadarıyla bl açıkken hyperos yüklenemez yazıyordu o durum güncel olarak düzeltildi mi bilginiz var mı ?
Bl açıkken HyperOS güncellemesi yüklenmez değil OTA yoluyla yüklenmez olacak yani MIUI 14 kullanıyorsanız HyperOS güncellemesi geldiğinde güncellemeyi yapamazsınız HyperOS kurduktan sonra gelen güncellemeleri yapabilirsiniz ama sadece MIUI den geçişlerde sıkıntı oluyor aldığınız hatayla ilgili bi fikrim yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HyperOS u da bl açtığınızda zaten kendiniz yükleyeceğiniz için bi sıkıntı olmayacaktır

Oyla:

ilkeryuksel64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl açıkken HyperOS güncellemesi yüklenmez değil OTA yoluyla yüklenmez olacak yani MIUI 14 kullanıyorsanız HyperOS güncellemesi geldiğinde güncellemeyi yapamazsınız HyperOS kurduktan sonra gelen güncellemeleri yapabilirsiniz ama sadece MIUI den geçişlerde sıkıntı oluyor aldığınız hatayla ilgili bi fikrim yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HyperOS u da bl açtığınızda zaten kendiniz yükleyeceğiniz için bi sıkıntı olmayacaktır
Anladım çok teşekkür ederim hocam

Oyla:
Üst Alt