Yardım Note 12 Pro 5g Şebeke Az Çekmesi

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Arkadasın romu fake rom diyorum xn ile bitiyor güncelleme almasın diye yapılmış dediklerimi niye üzerinize alıyorsunuz? Telefon çekmemesi ile alakalı bir şey yazmıyorum orada. Ayrıca bende de 82k dirençli turktelekom hattim full çekiyor her yerde. Band20 sorunu yok dirençli cihazimda
Reis önce bir sakin arkadaş orada cihazının çekmemesi ile bir soru soruyor ve siz altına güncelleme almama ile ilgili bir yorum yapıyorsunuz o zaman yazdığınız yazıyı yanlış yorumun altına yazdınız yazdığınıza göre cihazın çekmemesi ROM ile alakalı olduğu anlaşılıyor ve eğer güncellenmemesi ile ilgili bir yorum yapıyorsanız parantez içinde güncellememe ile ilgili diye belirtebilirsiniz diğer türlü cevap sanki cihazın çekmemesi rom ve imei ile alakalı olduğu anlaşılıyor

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
Reis önce bir sakin arkadaş orada cihazının çekmemesi ile bir soru soruyor ve siz altına güncelleme almama ile ilgili bir yorum yapıyorsunuz o zaman yazdığınız yazıyı yanlış yorumun altına yazdınız yazdığınıza göre cihazın çekmemesi ROM ile alakalı olduğu anlaşılıyor ve eğer güncellenmemesi ile ilgili bir yorum yapıyorsanız parantez içinde güncellememe ile ilgili diye belirtebilirsiniz diğer türlü cevap sanki cihazın çekmemesi rom ve imei ile alakalı olduğu anlaşılıyor
Diyorum ki rom fake imei atılmış direncsiz cihaz zaten imei den dolayı olabilir anlayabildin mi

Üst Alt