Yardım note 12 pro 5g kayitlimi kacakmi

• Konbuyu başlatan osman.
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K

osman.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
arkadaslar telefoncudan telefon aldim telefoncu kayitli oldigunu soledi sonra evde imei sorguladigimda ithalatyoluyla kaydedilen imei yasiyodu her 2 imei de ama arayuzde somoxin yaziyo ve yeni guncelkeme hyperos gelmedi kutidaki imei ile eslesiyo renksiz fotokopide faturada var telefonun faturasi peki bu smoxin neyin nesi bu telefona direncmi atilmis bilen varmi acaba

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
24
arkadaslar telefoncudan telefon aldim telefoncu kayitli oldigunu soledi sonra evde imei sorguladigimda ithalatyoluyla kaydedilen imei yasiyodu her 2 imei de ama arayuzde somoxin yaziyo ve yeni guncelkeme hyperos gelmedi kutidaki imei ile eslesiyo renksiz fotokopide faturada var telefonun faturasi peki bu smoxin neyin nesi bu telefona direncmi atilmis bilen varmi acaba
Hocam telefonun dirençli olduğunu telefon hakkında>tüm özellikler>çekirdek sürümü ne 5 10 defa tıkla sonra gelen ekrandan chek version infoya gir resimdeki gibi hardware version kırmızı ise direnç işlemi yapılmıştır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer miui sürümü kodunun sonu xn ile bitiyorsa fake rom oluyor yani güncelleme gelmez kodun sonu xm ile bitmeli

osman.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
xn ile bitiyo ve hardvere versiyon bole

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-02-09-13-17-810_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-03-02-09-13-17-810_com.miui.gallery.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 37

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
24

osman.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Telefonunuza direnç işlemi uygulanmış fake rom var bu yüzden güncelleme gelmeyecek telefona mi flash ile rom flashlamanız lazım
imeide kayitli yaziyo.ilerleyen gunlerden klonlanmistir uyarisi gelebilir degilmi

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
24

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20

ekremunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
5
İthalat yoluyla kayıt edildi diyorsa imeilerin yasal yani sıkıntı olmaz
Önemli olan kutudaki imei ile eşleşip marka modelin doğru yazması ithalat yoluyla kayıt edildi demesinin bir anlamı yok. Ona bakarsan bendekinde ithalat yoluyla kaydedildi diyor ama marka modelde turkcell t10 tuşlu telefon var

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
24
Önemli olan kutudaki imei ile eşleşip marka modelin doğru yazması ithalat yoluyla kayıt edildi demesinin bir anlamı yok. Ona bakarsan bendekinde ithalat yoluyla kaydedildi diyor ama marka modelde turkcell t10 tuşlu telefon var
Hocam eğer ilk mesaja bakarsan kutu ile telefondaki imeilerin uyuştuğunu arkadaş kendisi belirtmiş bu yüzden böyle yazmıştım 😊

Sadece kutudaki imei ler uyuşmuş olsaydı bile cihaz çinden gelmiş olabilir çin imeilerin den dolayı turist telefonu diye geçip 8 ay kullanabilirdi ama ithalatçı garantili olduğu için tr kayıtlı oluyor bundan dolayı sıkıntı olmaz.

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Hocam eğer ilk mesaja bakarsan kutu ile telefondaki imeilerin uyuştuğunu arkadaş kendisi belirtmiş😊
Kutunun üstüne sahte IMEI numarası yapıştırılmış olabilir. Kaçak telefonlarda her ihtimali düşünmen lazım.

Üst Alt