Cihazınız da sanırım fake rom mevcut, kilit açık ise ben EEA veya Taiwan rom önerebilirim.Note 12 pro 5g için rom önerisi özellikle pil ve performans açısından şu anki romum smomixn14.0.6.1
Avrupa romu, Endonezya ruby de ben kullanmıştım benden kaynaklı mı bilmiyorum ama takılma buglar vardı.EEA Endonezya romu mu oluyor
Bl açık IMEI gitmez demi teli yeni aldım IMEI attirmadim dahaAvrupa romu, Endonezya ruby de ben kullanmıştım benden kaynaklı mı bilmiyorum ama takılma buglar vardı.
Nasıl kuracaz mı flaş ile miBl açık IMEI gitmez demi teli yeni aldım IMEI attirmadim daha
Bl açık IMEI gitmez demi teli yeni aldım IMEI attirmadim daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl kuracaz mı flaş ile mi
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
Ruby olayı nedirIMEI atırmamış iseniz gitmez orijinal numaralar ile açılır cihazınız.
Evet mi flash ile kurulum yapacaksınız.
Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu
MI FLASH TOOL İLE FASTBOOT ROM KURULUMU Merhaba arkadaşlar. Bu videomuzda Xiaomi Cihazlarına Rom yükleme yöntemlerinden birisi olan Mi Flash Tool ile MiPad'e Fastboot Rom yükleme yöntemini göreceğiz. Ayrıca bu yöntem cihazımızın sahte olup olmadığını anlamamıza yarayan yöntemlerden de...forum.miuiturkiye.net
İsterseniz alta ki videoyu takip ederekte kurulum yapabilirsiniz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
İstediğiniz Ruby kodu altın da ki romları da alta ki sayfadan ulaşabilir ve indirebilirsiniz.
HyperOS - Redmi Note 12 Pro/Plus (ruby) HyperOS
Merhaba sayın forum üyeleri Redmi Note 12 Pro/Pro+ 5G (Ruby) modelleri için HyperOS Tüm Sürümler Eklenmiştir. Hatalı, kırık olan linkleri bildiriniz. Yeni gelen rom paketleri eklenmektedir. Global...forum.miuiturkiye.net
Cihazınızı tanımlayan kod adıRuby olayı nedir
Eu custom romunu bulamadım nerden bulabilirim hyperos rubyde tam oturmadi sanki MIUI daha iyi MIUI hangi romunu önerirsinizCihazınız da sanırım fake rom mevcut, kilit açık ise ben EEA veya Taiwan rom önerebilirim.
Eğer rootlar modül ile Türkçe dil desteği yaparım derseniz çin romu kullanabilirsiniz.
Eu isterseniz de custom rom yani, onun HyperOS değil de MIUI romu önerebilirim.
Bu MIUI sürümü Olan Eu karya48 paylaşımcı üyemizden alıntılanmıştır.Eu custom romunu bulamadım nerden bulabilirim hyperos rubyde tam oturmadi sanki MIUI daha iyi MIUI hangi romunu önerirsiniz