Yardım note 12 pro 5g fake rom ve IMEI

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
rom kodunun içinde CN geçiyor

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Anladım teşekkür ederim peki bunun herhangi bir zararı var mıdır yeni rom mu yüklememiz gerekir
hocam fake rom güncelleme almaz onun dışında bildiğim zararı yok hatta bazı kullanıcılır bu fake romu arıyor daha performanslı diye ki bence de fake rom çin romu hariç diğerlerinden biraz daha iyi ama güncelleme vs almak istiyorsanız tabi ki değiştirmek lazım kafaya takmam derseniz kalsın

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
hocam fake rom güncelleme almaz onun dışında bildiğim zararı yok hatta bazı kullanıcılır bu fake romu arıyor daha performanslı diye ki bence de fake rom çin romu hariç diğerlerinden biraz daha iyi ama güncelleme vs almak istiyorsanız tabi ki değiştirmek lazım kafaya takmam derseniz kalsın
Aramalarına gerek Google yazınca tak diye karşına çıkıyor aslında 😁 O Çinlilerin romu

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
onları gördüm de gsm rom vs olanlar sanırım çinliler için yapılmış emin olamadım ama ben kilit açılana kadar kullandım memnun kaldım güzeldi ama güncelleme yapmadan duramayan biriyim :D

coskunnvrz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Coşkun
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Peki bu model cihaz için en stabil rom hangisi tavsiye ediliyor genel olarak.

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Peki bu model cihaz için en stabil rom hangisi tavsiye ediliyor genel olarak.
Global Endonezya rom yükledim. Telefonda en ufak hata veya eksik rastlamadım. Tek sinirimi bozan miui uygulamalarındaki reklamlar. Web sitesi açar gibi reklam çıkıyor. Böyle saçma gereksiz bir şey olamaz. Telefonunu kullanıyorsun, İnternete değilsin dahili hafızadan video açıyorsun karşına reklam çıkıyor. Olacak iş değil

şayomi58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Feridun
Cihazım
12 Pro 5g
Konular
2
Global Endonezya rom yükledim. Telefonda en ufak hata veya eksik rastlamadım. Tek sinirimi bozan miui uygulamalarındaki reklamlar. Web sitesi açar gibi reklam çıkıyor. Böyle saçma gereksiz bir şey olamaz. Telefonunu kullanıyorsun, İnternete değilsin dahili hafızadan video açıyorsun karşına reklam çıkıyor. Olacak iş değil
Hangi sürümü yüklediniz acaba? Konu başlıklarında android 13 için fastboot bağlantısı yok mifirm'de V14.0.1.0.TMOIDXM sürümü var onu mu yüklemeliyim?

Üst Alt