- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 5
Telefon numarası ile cihazın bölgesi uyuşmuyor diyebilir.Çalıştı hocam.
Telefon numarası ile cihazın bölgesi uyuşmuyor diyebilir.Çalıştı hocam.
aynen sonuç genelde bu oluyor maalesefTelefon numarası ile cihazın bölgesi uyuşmuyor diyebilir.
Diğer herkesde açılıyor tr numarası ile çin hesap bende niye olmuyor yaaynen sonuç genelde bu oluyor maalesef
forum.miuiturkiye.net
Nasıl Açtınız Hocam Numarayı Girince Kod Gelmiyor Başka Yapmamız Gereken Birşey Mi VardırTürkiye numarası ile Çin mi hesabı açtım, bölge uyuşmazlığı hatası almadan ekledim,168 saat verdi. Olacak gibi.
Hocam sanırım hiç xiaomide kullanılmamış bi numara olması gerekiyor. 2 numara denedim ikisinin de önceden açılmış hesabı varmış. Kod gelecek gibi bekletiyor ama kod gelmiyor. Hiç kullanılmamış bir numara ile denerseniz çalışacaktır.Nasıl Açtınız Hocam Numarayı Girince Kod Gelmiyor Başka Yapmamız Gereken Birşey Mi Vardır
Hiç Açılmayanda da gelmedi başka numara deneyeyim teşekkür ederimHocam sanırım hiç xiaomide kullanılmamış bi numara olması gerekiyor. 2 numara denedim ikisinin de önceden açılmış hesabı varmış. Kod gelecek gibi bekletiyor ama kod gelmiyor. Hiç kullanılmamış bir numara ile denerseniz çalışacaktır.
Captchayı geçemiyorum benHocam sanırım hiç xiaomide kullanılmamış bi numara olması gerekiyor. 2 numara denedim ikisinin de önceden açılmış hesabı varmış. Kod gelecek gibi bekletiyor ama kod gelmiyor. Hiç kullanılmamış bir numara ile denerseniz çalışacaktır.