Valla 15 k çok uygun alın derimXiaomi 13t lere sardım sizce nasıl 15k ya buldum
Hocam bl kilidi bana 368 saat verdiYine en sorunsuz cihaz 12 pro Plus galiba hiçbir sorun yaşamadım
reis birşey sorcam ben birleştirdim bende eskiden note 8 vardı 4 ay önce ben redmi note 12 pro 5gye geçtim bl kilidi kilitli ama hesap eşitlendi felan ne olcak şimdi ben hyper os yüklemek istiyorum birde imei atmak ama kendim yapamam dimiBendede aynı sorun var.
Yorumları okudum hocalarım. 13 pro plus ile kilidi kıramadık.Sonrasında 2 tane daha redmi not 12 pro 5g aldım birini anneme birini kendime.Ben cihazı aldığımda miuı 13 vardı buradan paylaşımı okuyarak adım attım hesabım eşleşti.Sonrasında yetkili yere gittim getir deneyelim saat almak için dendi 368 saat aldım kendi hesabımdan.Sonra kendi hesabıyla denedik 168 saat aldık.Sürenin dolmasını bekliyorum çarşamba günü sürem doluyor. Bu arada aldığım bütün cihazlar çin cihazı global değil. Farklı hesaplar ile deneme yapmanızı önerebilirim.
Bana 838 saat vermişti ilk başvuruda bekledim sonra tekrar 268 saat verdi Xiaomi problemsHocam bl kilidi bana 368 saat verdi