Yardım Note 11S Bootloop

Batuhan Türker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
1
Lütfen yalvarıyorum acil yardım cihazda com.android.packageinstaller paketini adb ile kaldırdım ve şimdi bootlopa girdi geride yükleyemiyorum ne yapabiliiriim verilerim önemli bootloader kiliddi açık twrp yok acil lütfen

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.371
İçinde yüklü olan romun aynısını bootloader kilitlemeden mi flash ile flash except storage olan seçenek ile yükle silinmeden açılır

Risk sana aitttir

Batuhan Türker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
1
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim ama zorunluluk gereği zamanım yoktu ve telefoncuya götürdüm (Ayrıca söylememişim ama telefonum yurt dışı ve yazilimla imei atılmıştı sıfırlama ve guncellemeler dahil nv data gidiyordu.) Adam twrp vb. denedi ama ne olduysa atamadı (menüye girecekken ekranda sadece twrp yazısı kaldı menü açılmadi.) En son dediki telefonu güncelleniyormuş gibi rom atcam dedi verilerin gitmeyebilir dedi (Ayrıca işlemden önce galiba nv data corrupted yedirtti telefona ve güncellemeden öncede tekrardan yazdırdı o dosyaları) Güncelleme bittikten sonra telefon sorunsuzca açıldı şebeke geldi ama verilerim silinmişti. Adam kendisinin programdan verilerin gitmiyecek sekilde rom attığını ancak telefonun (herhalde mediatek işlemcisi gereği) her türlü hepsini sildiğini söyledi (cihaz ben götürmeden önce fastbootta miel diyordu kod adına ancak adam fleur dedi yazılımının öyle demesinin onemli olmadigini soyledi) Sadece aklımda kalmasın diye soruyorum. Gercekten verilerim kurtulabilirmiydi ayrica adam islemden sonra bootloaderimi kapamış galiba nasıl geri açarım.
Yazım ve noktalama hatalarımdan dolayı özür dilerim.

Üst Alt