Hocam yanıtınız için teşekkür ederim ama zorunluluk gereği zamanım yoktu ve telefoncuya götürdüm (Ayrıca söylememişim ama telefonum yurt dışı ve yazilimla imei atılmıştı sıfırlama ve guncellemeler dahil nv data gidiyordu.) Adam twrp vb. denedi ama ne olduysa atamadı (menüye girecekken ekranda sadece twrp yazısı kaldı menü açılmadi.) En son dediki telefonu güncelleniyormuş gibi rom atcam dedi verilerin gitmeyebilir dedi (Ayrıca işlemden önce galiba nv data corrupted yedirtti telefona ve güncellemeden öncede tekrardan yazdırdı o dosyaları) Güncelleme bittikten sonra telefon sorunsuzca açıldı şebeke geldi ama verilerim silinmişti. Adam kendisinin programdan verilerin gitmiyecek sekilde rom attığını ancak telefonun (herhalde mediatek işlemcisi gereği) her türlü hepsini sildiğini söyledi (cihaz ben götürmeden önce fastbootta miel diyordu kod adına ancak adam fleur dedi yazılımının öyle demesinin onemli olmadigini soyledi) Sadece aklımda kalmasın diye soruyorum. Gercekten verilerim kurtulabilirmiydi ayrica adam islemden sonra bootloaderimi kapamış galiba nasıl geri açarım.
Yazım ve noktalama hatalarımdan dolayı özür dilerim.