Soru Note 11 Pro 4G İmei Repair

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
GENEL BİLGİLENDİRME; Xiaomi Markasında artık çok şeyler değişti. Eskiye Dair bildiklerinizi unutun. Eskiden basit olan şeyler artık zor hale geldi. Bilinçsiz şekilde cihazlara müdahale etmemek gerekir. Bu tür durumlarda kalıcı ya da maddi hasarlarla karşılaşmak çok olasılık bir durumdur.

Emre3465

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
H.kadioglu hocam telefona IMEI atıldı fakat hiç bir Google play çalışmıyor sonra baktım ki hindistan rom yerine Türkiye kurulmuş mi flash tekrar hindistan kurdum ama gene Google play çalışmadı hatta telde bende dedim bari recovery wipe data yapayım en başa dönsün IMEI geri gelsin oradan devam ederiz bir süre diye ama bu seferde Nvdata is Corrupted böyle hata verdi recovery atıyor tel rom yüklemek bile burada kalıyor sizce ne oldu hocam cihaza izlediğim video kurtarma ama yetkil hesapla filan diyor bu telefon tamiri için ne kadar tutar peki

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
H.kadioglu hocam telefona IMEI atıldı fakat hiç bir Google play çalışmıyor sonra baktım ki hindistan rom yerine Türkiye kurulmuş mi flash tekrar hindistan kurdum ama gene Google play çalışmadı hatta telde bende dedim bari recovery wipe data yapayım en başa dönsün IMEI geri gelsin oradan devam ederiz bir süre diye ama bu seferde Nvdata is Corrupted böyle hata verdi recovery atıyor tel rom yüklemek bile burada kalıyor sizce ne oldu hocam cihaza izlediğim video kurtarma ama yetkil hesapla filan diyor bu telefon tamiri için ne kadar tutar peki
model nedir?

Emre3465

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Üst Alt