Yardım Note 11 ilk şarj

fthcngl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
3
Hocalarım selamlar,
(Forumda yeniyim hatam varsa kusura bakmayın.)
An itibariyle Xiaomi resmi note 11 global elimde. 6 ram 128 depolama olan model elimde. 33w şarj aleti vs de var.

/1SORU/ Dun ilk şarja taktım gece 0.00 da. Sabah 7 de %76 olmuştu (%20 de taktım) şaşırdım. Hızlı şarj varken niye ? Ayrıca pil 34 kez şarj edildiğini gösteriyor bugün içerisinde. Bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim !

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocalarım selamlar,
(Forumda yeniyim hatam varsa kusura bakmayın.)
An itibariyle Xiaomi resmi note 11 global elimde. 6 ram 128 depolama olan model elimde. 33w şarj aleti vs de var.

/1SORU/ Dun ilk şarja taktım gece 0.00 da. Sabah 7 de %76 olmuştu (%20 de taktım) şaşırdım. Hızlı şarj varken niye ? Ayrıca pil 34 kez şarj edildiğini gösteriyor bugün içerisinde. Bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim !
Cihazı nereden temin ettiniz ?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
34 kez şarj edildiğini gösteriyorsa bir yerde temassizlik vardır priz/adaptör/kablo herhangi birinde olabilir böyle birşey dikkatinizi çektimi ?

fthcngl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
34 kez şarj edildiğini gösteriyorsa bir yerde temassizlik vardır priz/adaptör/kablo herhangi birinde olabilir böyle birşey dikkatinizi çektimi ?
Hocam dikkat ettim ama yok temassizlik falan bugün kılıfı çıkardım(koruyu kapak alta açılıyor o baskı yapiyordu kabloya) bugün 16 kez şarj edildi yazıyor çıldırmak üzereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı nereden temin ettiniz ?
Tanıdık yoluyla yurtdışı

fthcngl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam az düşündüm de bundan önce kullandığım 2 model Xiaomi de böyle çok yavaş ve uzun zamanda şarj olarak başladı acaba batarya uyum mu sağlıyor?

Üst Alt