Yardım Note 10s Miui erkranında takılı kaldı

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Arkadaşlar merhaba note 10s cihazımızı yeniden başlattık ama miui ekranında takılı kaldı birkaç kez daha denedik sonuç haşa aynı bunun çözümü nedir nasıl çözbiliriz?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam şimdi format atmak istemiyoruz sebebi ise wipe yapınca imeilin gitmesi acaba şuan cihazı açamıyoruz ama recovery moduna alıp buradan twrp yüklesem sorunu çözebilir miyim?
Anladım Biraz Kafam Karışık Başka Şeylerlede uğraşıyorum Kusura bakma.İşin Kötü Tarafı Şuan Bu Telefona Ait Twrp Recovery Yok Çıkmadı.Boxlama IMEI Atıldı
BL Kilidi (Bootloader) Açıkmı Kapalımı.Biliyormusun Yada Açılırken Ön Kameranın Altında Kilit Resmi Çıkıyormuydu Çıkıyorsa BL Kilidi (Bootloader) Açık Demektir
Başka Birşeyler Yapamazsan Beklemede Kal İşlerim Bitince Konu Açacağım Sana Tekrar Yardımcı Olacağım.Sorununu Çözeceğim

Son düzenleme:
Oyla:

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam estağfurullah öncelikle, cihazın bootlander kilidi açık ama ben cihaza twrp olmadığını bilmiyordum,
Merhaba TWRP Yok Olsaydı biriki çözüm vericektim ama yak o kadar boşuna yazmadım.Recovery Telefonun Orjinal bölümü Burdaki İşlemler sınırlı 1.2 işlem için ancak işinize yarar TWRP İse Custom rom root vs işlemlerini yapmak için kullanıcı İçin Yapılan Özel Yapılan Kısım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Merhaba TWRP Yok Olsaydı biriki çözüm vericektim ama yak o kadar boşuna yazmadım.Recovery Telefonun Orjinal bölümü Burdaki İşlemler sınırlı 1.2 işlem için ancak işinize yarar TWRP İse Custom rom root vs işlemlerini yapmak için kullanıcı İçin Yapılan Özel Yapılan Kısım.
Hocam şuan ne yapabiliriz sifirlasak imeil uçacak twrp de kuramiyoruz bunun çözümü nedir

Oyla:
Üst Alt