Yardım Note 10s Miui erkranında takılı kaldı

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Arkadaşlar merhaba note 10s cihazımızı yeniden başlattık ama miui ekranında takılı kaldı birkaç kez daha denedik sonuç haşa aynı bunun çözümü nedir nasıl çözbiliriz?

Rakqun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rhmn
Cihazım
Tt175
Konular
0
Arkadaşlar merhaba note 10s cihazımızı yeniden başlattık ama miui ekranında takılı kaldı birkaç kez daha denedik sonuç haşa aynı bunun çözümü nedir nasıl çözbiliriz?
Eğer twrp yüklü değilse format atın düzelecek

Oyla:

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba Ayrıntıları Yazmamışsınız Anlatınki Yardımcı Olmaya Çalışalım
Eğer twrp yüklü değilse format atın düzelecek
Redmi Note 10S Twrp Yoktur Yanlış Yönlendirme Yapmayalım Cihaz Daha Çok Zarar Görür Formatla Bilgileri Silinir Bunları Yinede Belirtmek Gerekir Format Atması İçin TWRP Olması Lazım Sadece Orjinal Recovery Var Burdanda Sadece Wipe Data Yapılır Veriler Silinir

Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Redmi Note 10S Twrp Yoktur Yanlış Yönlendirme Yapmayalım Cihaz Daha Çok Zarar Görür Formatla Bilgileri Silinir Bunları Yinede Belirtmek Gerekir
Hocam ayrıntı derken, anlattığım şekilde yenidek başlattık hala açılmadı mıui ekranında birkaç kez power tuşuna basılı tuttuk belki açılır diye ama maalesef açılmadı hala mıuı yazıyor.

Oyla:

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam ayrıntı derken, anlattığım şekilde yenidek başlattık hala açılmadı mıui ekranında birkaç kez power tuşuna basılı tuttuk belki açılır diye ama maalesef açılmadı hala mıuı yazıyor.
Yani Telefona Hiçbir İşlem Yapmadınız Sadece Yeniden Başlatınca Mıuı Ekranında Kaldı.Bunun Olması Sistem Dosyalarının Hata Görmesi İle Mıuı
Ekranında Kalır.Birde Telefon Yeniden Başlarken Kapatma Ve Volüm - Basılı Tutup Fastboota Geçirin Yeniden Kapatıp Deneyin Açılmas ise Sadece Recoverye
Geçirip Wipe Data Yapmanız Gerek Bu İşlemde Sonradan Yüklediğiniz Veriler Silinir Yine Açılmaz İse Fastbootdan MiFlashla Yeniden Yazılım
Yüklemeniz Gereke Bilir.Birde Recoveryde MIUI Connect with MIAssistant Var Burdaki İşlemleride Uğraşmaınız Gerek

Oyla:

Rakqun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rhmn
Cihazım
Tt175
Konular
0

Redmi Note 10S Twrp Yoktur Yanlış Yönlendirme Yapmayalım Cihaz Daha Çok Zarar Görür Formatla Bilgileri Silinir Bunları Yinede Belirtmek Gerekir Format Atması İçin TWRP Olması Lazım Sadece Orjinal Recovery Var Burdanda Sadece Wipe Data Yapılır Veriler Silinir
Kardeşim yanlış yöneldirmelik birşey değil sistem açılış ekranında bug girdi dosyayı tam yüklemedi için bunu düzeltmenin tek yolu format eğer sistem dosyaları silindiyse yazılım yüklemesi gerek buna terimler ekleyerek kafasını çok karıştırmaya gerek yok

Oyla:

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Kardeşim yanlış yöneldirmelik birşey değil sistem açılış ekranında bug girdi dosyayı tam yüklemedi için bunu düzeltmenin tek yolu format eğer sistem dosyaları silindiyse yazılım yüklemesi gerek buna terimler ekleyerek kafasını çok karıştırmaya gerek yok
Bug Girdiğini Nerden Biliyorsunuz Yanındamıydınız.Tek yolu Format Diyorsunuzda söyledinizmi bu işlemlerde bütün veriler gidecek herkes sizin gibi herşeyi biliyormu zannediyorsunuz. Format at düzelecek Bu mu Cevabınız.Benim Yazdıklarım Hikaye Değil terim değil yapılması gerekeni Hangi Yolları İzlemesini Olacakları söylemek Sizin Gibi Buradan 200 Kişiye Cevap Yazmışımdır.

Son düzenleme:
Oyla:

Rakqun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rhmn
Cihazım
Tt175
Konular
0
Senin yazdığın işlemin sonucu yine verileri silecek başka çözüm yolumu var en son yazılım yazılım atıncada gitmiyor mu gidecek benim söylegimdenn farklı şey anlatmadin hala uzatiyorsun

Oyla:

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Senin yazdığın işlemin sonucu yine verileri silecek başka çözüm yolumu var en son yazılım yazılım atıncada gitmiyor mu gidecek benim söylegimdenn farklı şey anlatmadin hala uzatiyorsun
Sabah Sabah Beni Kışkırtma.Arkadaş Adama Söyledinmi Bilgilerin Gidecek Sence bu Önemli Değil Onun İçin Belki Önemlidir Bilmesi Gerekmezmi.Konuda Bu Zaten herşeyi bilmeyi ver Konu Yanlış Yerde Açılmış Onu Bile Söylemedim

Son düzenleme:
Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Hocam şimdi format atmak istemiyoruz sebebi ise wipe yapınca imeilin gitmesi acaba şuan cihazı açamıyoruz ama recovery moduna alıp buradan twrp yüklesem sorunu çözebilir miyim?

Oyla:
Üst Alt