Yardım Note 10s android sistemi pili çok kullanıyor

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

söylediklerinize göre en kötü benim telefon :D
ama ben gayet memnunum
konum wifi vowifi hücresel her zaman açık
bazen bluetooth açık
parlaklık %50 %60 genelde

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403

Redmi Note 10S Endonezya V12.5.8.0 Özelleştirilmiş Resmi Stock Rom​

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
Sanırım bu sorun tüm note 10s'lerde mevcut. Farklı rom kullanan arkadaşlarda da öyleyse ve şimdilik bir çözümü yok gibi duruyor

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Sanırım bu sorun tüm note 10s'lerde mevcut. Farklı rom kullanan arkadaşlarda da öyleyse ve şimdilik bir çözümü yok gibi duruyor
Çözümü Yok Çünkü Sorun Yok Herkesin kullandığı roma uygulamalara Yükleme Şekline göre değişir.
Üstdeki Resimleri Görmedin Galiba Neresi Sorunlu Anlamadım.Daha Nasıl Gitsin Saatlerce Kullanım Veriyor.Niye bu kadar takıntı yaptın.
5000 mAh Batarya Var.Bence Çok Çok İyi.

hakaneli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan öztürk
Cihazım
redminote3-4
Konular
6
Aslında sorunu tam olarak anlamak için telefon uzun saatler kullanılmadığında ki enerji tüketimi yani boşta enerji tüketimini görmek gerek. Örneğin geceden sabaha kadar yüzde kaç batarya harçıyor. Note 4 MTK nın boşta 8 saatde %25 batarya harcadığını gözlemlemiştim. 4000mah bataryası vardı. Bu bir derin uyku sorunuydu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran alıntısında ki kırmızı daire içinde bulunan alanlar yaklaşık iki saatlik kullanım dışı zamanlar ve aşağı yönlü eğri iki saat için fazla. Emin olmak için mobil ağ etkinken sabaha kadar 6-8 saat aralığında ki enerji sarfiyatı gözlenmeli. Bu durumda günlük kullanımda telefonun ekranını hiç açmadığımızda yaklaşık ne kadar sarfiyat yapıyor görmek gerek. Uygulamalar bildirimler ve telefonun yaşı önemli olsada gece GSM sinyalleri stabil ve bildirimler en az seviyede olacağı için uygun bir zaman dilimi.

Son düzenleme:

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
Çözümü Yok Çünkü Sorun Yok Herkesin kullandığı roma uygulamalara Yükleme Şekline göre değişir.
Üstdeki Resimleri Görmedin Galiba Neresi Sorunlu Anlamadım.Daha Nasıl Gitsin Saatlerce Kullanım Veriyor.Niye bu kadar takıntı yaptın.
5000 mAh Batarya Var.Bence Çok Çok İyi.
Hocam bakın aynı konumda note 9 pro ile farkı sanırım siz de görebilirsiniz değerleri. Takıntı yaptığım bir konu yok yani. Kaç tane xioami telefon kullandım böyle bir güç tüketimi görmedim

Aslında sorunu tam olarak anlamak için telefon uzun saatler kullanılmadığında ki enerji tüketimi yani boşta enerji tüketimini görmek gerek. Örneğin geceden sabaha kadar yüzde kaç batarya harçıyor. Note 4 MTK nın boşta 8 saatde %25 batarya harcadığını gözlemlemiştim. 4000mah bataryası vardı. Bu bir derin uyku sorunuydu.

Ekran alıntısında ki kırmızı daire içinde bulunan alanlar yaklaşık iki saatlik kullanım dışı zamanlar ve aşağı yönlü eğri iki saat için fazla. Emin olmak için mobil ağ etkinken sabaha kadar 6-8 saat aralığında ki enerji sarfiyatı gözlenmeli. Bu durumda günlük kullanımda telefonun ekranını hiç açmadığımızda yaklaşık ne kadar sarfiyat yapıyor görmek gerek. Uygulamalar bildirimler ve telefonun yaşı önemli olsada gece GSM sinyalleri stabil ve bildirimler en az seviyede olacağı için uygun bir zaman dilimi.
Bu gece bakacağım hocam

Ekli dosyalar

• 51fe367b-2084-498c-92e7-945d6ad12352.jpg
    51fe367b-2084-498c-92e7-945d6ad12352.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 14

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Not 9 pro bende kullandım. 10S in şarjı daha az gidiyor. Heralde mediatek işlemciden olsa gerek cihaz güzel performans güzel batarya süresi 1 tık iyi olabilirdi. Custom rom seçeneği şuan crdroid dışında olmadığı için stok romlarda durum böyle belki yazılımla düzelebilir. Ortalama ekran süresi 8 ila 10 saat arası alıyorum. Not 9 pro da custom romlarda ekran suresi 10 saat ila 15 saat arası alıyordum

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
Not 9 pro bende kullandım. 10S in şarjı daha az gidiyor. Heralde mediatek işlemciden olsa gerek cihaz güzel performans güzel batarya süresi 1 tık iyi olabilirdi. Custom rom seçeneği şuan crdroid dışında olmadığı için stok romlarda durum böyle belki yazılımla düzelebilir. Ortalama ekran süresi 8 ila 10 saat arası alıyorum. Not 9 pro da custom romlarda ekran suresi 10 saat ila 15 saat arası alıyordum
Evet hocam sanırım işlemciden dolayı

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13
2 aydir note 10s india cihaz 12.5.7 surumunu kullaniyorum, su ana kadar android sistemi pil kullaniminda hep birinci sirada yer aldi, ekran cok acik kalirsa cok nadir de olsa ikinci siraya geriledi, sebekeyle ilgili oldugunu dusunmuyorum, yazilimsal bence
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

M2101K7BI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt