Yardım note 10 pro sweet versiyon şebeke sorunu

AlEs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Avcı
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.8.0 (TKFMIXM)
Telefon Modeli
NOTE 10 PRO (SWEET) M2101K6G
Bootloader Kilidi
Açık
cihazıma imei repair yaprım miui 14.0.8 sürümüne de yükseltme yapıp gerekli modem dosyasını kurdum. cihazı babam kullanacak kendi hattımda denediğim zaman şebeke geldi sorunsuz görüşme internet vs kullandım( hattım vodafone). babama teslim ettim sonra bana çekmediğini söyledi hiç gelmemiş şebeke. tekrar modem dosyası atmayı düşündüm ama atmadan kendi hattımı takıp denedim tekrar ve sorunsuz geldi şebeke tekrar babamın hattını denedim olmadı. şebeke gelmiyor. modem dosyasını baştan kurdum tekrar sorunsuz ama sonuçsuz gelmedi şebeke fakat benim hattımda çekiyor. vodafone sorunsuz türk telekom ise çekmiyor. annemin hattını denedim aynı şkilde o da çekmiyor. o da türk telekom Modem dosyasını da haberservis.comdan aldım sorunsuz kurulumunu yaptım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imeiyi e-devletten sorgulayın

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ANAKART DEĞİŞİKLİĞİ İLE KAYIT DIŞI OLDUĞU TESPİT EDİLEN İMEİ DİYOR. SERVİSE YOLLADIĞIM P9LİTE CİHAZIMA AİT BİR İMEİDİ YÜKLEDİĞİM
tamam bu yüzden şebeke gelmiyor işte. imei kayıtsız. yeniden imei atılması gerekiyor

Oyla:

cüneyt kara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Xiaomi 12s ultr
Konular
0
cihazıma imei repair yaprım miui 14.0.8 sürümüne de yükseltme yapıp gerekli modem dosyasını kurdum. cihazı babam kullanacak kendi hattımda denediğim zaman şebeke geldi sorunsuz görüşme internet vs kullandım( hattım vodafone). babama teslim ettim sonra bana çekmediğini söyledi hiç gelmemiş şebeke. tekrar modem dosyası atmayı düşündüm ama atmadan kendi hattımı takıp denedim tekrar ve sorunsuz geldi şebeke tekrar babamın hattını denedim olmadı. şebeke gelmiyor. modem dosyasını baştan kurdum tekrar sorunsuz ama sonuçsuz gelmedi şebeke fakat benim hattımda çekiyor. vodafone sorunsuz türk telekom ise çekmiyor. annemin hattını denedim aynı şkilde o da çekmiyor. o da türk telekom Modem dosyasını da haberservis.comdan aldım sorunsuz kurulumunu yaptım
Aynı sorun bendede var şuan hattım turk telekom takınca iki yuvada şebeke yok ama farklı bi hat takınca sorunsuz benim hattıda başka telefona takınca sorunsuz nedendir çözebildinizmi acaba imei e devlettr kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aynı sorun bendede var şuan hattım turk telekom takınca iki yuvada şebeke yok ama farklı bi hat takınca sorunsuz benim hattıda başka telefona takınca sorunsuz nedendir çözebildinizmi acaba imei e devlettr kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor
Yasal süre dolmuştur imei atılacak

Oyla:
Üst Alt