- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
forum arama bölümünü kullanın
Sweet alsa bile sweetin almayacak. Sweetin artık EOL. Zaten en son 14.0.1 aldı nerdeyse 1 yıldır güncelleme almıyor.teşekkürler hocam işlem yapmıyorum o zamana ama sweetin cihazım için hyperos gelirmi bazı makalelerde gelmeyecek diye okudum
Üstadım sweet romları övdünmü dövdünmü anlamadım Su an Global 14.0.9 dayım. Hatta EU rom versiyonundayım. Bu romda kalmamın tek nedeni batarya süresi. Gayet iyi süre veriyor. India 14.0.1 de bir türlü bataryanın hızlı bitmesi sorunujnu çözemedim . Yoksa bende orjinal recovery ile kullanma taraftarıyım. Ancak 14.0.9 u gördükten sonra elim india kurmaya gitmiyor.Sweet alsa bile sweetin almayacak. Sweetin artık EOL. Zaten en son 14.0.1 aldı nerdeyse 1 yıldır güncelleme almıyor.
Ayrıca benim cihazım da sweetin eğer sweet romu kurmak isterseniz cihaz açılsa bile sürekli yeniden başlıyor sorunu ancak custom kernel yükleyerek cozebiliyorsunuz. Eğer üstüne bir de cihazınız 64mp ise rootlayip tint fix modülü var onu kurmanız gerek. Yani anlayacaginiz gereksiz bir uğraş. Ben şu an sweetin ve 14.0.8 global kullanıyorum akıcılık dışında çok fark yok kalabilirsiniz.
Hocam genel olarak benim gördüğüm fark akıcılıkta. Evet 14.0.9 eu pil olarak bende de çok iyi. Hangi kernelle kullanıyorsunuz?Üstadım sweet romları övdünmü dövdünmü anlamadım Su an Global 14.0.9 dayım. Hatta EU rom versiyonundayım. Bu romda kalmamın tek nedeni batarya süresi. Gayet iyi süre veriyor. India 14.0.1 de bir türlü bataryanın hızlı bitmesi sorunujnu çözemedim . Yoksa bende orjinal recovery ile kullanma taraftarıyım. Ancak 14.0.9 u gördükten sonra elim india kurmaya gitmiyor.