Yardım Note 10 pro Şarj yok ekranında kalıyor açılmıyor.

hsynaksy_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Redmi note 10 pro telefonu güncelleme yapıldıktan sonra şarj yok ekranında kaldı ve sürekli redmi yazısına geri dönüyor. Rom attım ona rağmen yine aynı durumda oluyor. Recovery moda giremiyorum. Saatlerce şarjda kalmasına rağmen düzelmedi. Ne yapabilirim bilmiyorum.

dodo.php

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Note 9 Pro
Konular
1
Redmi note 10 pro telefonu güncelleme yapıldıktan sonra şarj yok ekranında kaldı ve sürekli redmi yazısına geri dönüyor. Rom attım ona rağmen yine aynı durumda oluyor. Recovery moda giremiyorum. Saatlerce şarjda kalmasına rağmen düzelmedi. Ne yapabilirim bilmiyorum.
Bende de bu gibi bir sorun var. Benim cihaz 1 2 saat şarjda kalınca açılıyor ama açılana kadar baya uzun bir süre boyunca kendi kendine "redmi" yazısı geliyor..

bozoksrf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bozok
Cihazım
redmı note 9
Konular
2
Bende de bu gibi bir sorun var. Benim cihaz 1 2 saat şarjda kalınca açılıyor ama açılana kadar baya uzun bir süre boyunca kendi kendine "redmi" yazısı geliyor..
hocam bende de redmı note 9 var telefon sureklı kendı kendıne redmı yazısına kadar gelıp gıdıyor sarjda ıken dedıgınızı uyguladım ama sonuc vermedı 300 tl almıstı 1 ay once aynı hata yuzunden tamırcı ne yapmamı onerırsınız

ilkergoren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilkergoren
Cihazım
g925f
Konular
0
yazılımdan değil cihazın entegresel arıza vermiş cozumu basit ama cihazının sokulup uzman biri tarafından bakılması lazım.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Güncelleme sonrası bu sorun bu cihazların bazılarında oluyor. Cihazın boot kilidi açıksa, fastboot yada twrp üzerinden sürüm düşürün, değilse servise verin onların sürüm düşürmesini sağlayın.

ahvalieza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
3
Konuyu hortlatmış olucam ama aynı problem bende de oldu sürüm düşürdüm ama buna rağmen düzelmedi bu işin çözümü bulunabildi mi?

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Konuyu hortlatmış olucam ama aynı problem bende de oldu sürüm düşürdüm ama buna rağmen düzelmedi bu işin çözümü bulunabildi mi?
Hangi sürümdeydiniz ve hangi sürüme düşürdünüz acaba?

ahvalieza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
3
Sorunu çözdüm arkadaşlar.

Recovery ekranında "nv data is corrupted" hatası gördüm ama o ekran biraz zor açılıyor şansa bala bende ekran açıldığı için bu hatayı gördüm ve bu hata üzerinden araştırma yaptım. Sonuç olarak hatanın bir veritabanı bozukluğu nedeniyle olduğunu keşfettim.

Konusundaki işlemleri uyguladım ve sorunumu çözdüm. Sürüm ile alakalı değilmiş.

mamix74

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
note 9 pro ile aynı sorunu yasıyorum çözüm nedir acaba

Üst Alt