Mi 6 telefonumda aynı sorunu yaşadım persist atmak hatayı düzeltmiyor malesef çözüm olarak mi flash ile fastboot rom kurulumu yapmanız lazım
Cihaza özel bir sorun olabilir hocam dediğiniz gibi o konu hakkında bilgim yokbu öylesi bir sorun değil ben mi flash la çin romu global eea sırasıyla hepsini denemiştim persist de denedim bu note 10 larda böyle bir sorun var ve nedenide tam olarak bilinmiyor
neler denedin usta düzelmedi ?benim başıma geldi aynı bela ne yapsam düzeltemedim işin ilginç yanı en repair de yaptırmamıştım telefonu değiştirdim pro modeline geçtim
aynen bende hepsini denedim bunların herşeyi sorunsuz yüklüyobu öylesi bir sorun değil ben mi flash la çin romu global eea sırasıyla hepsini denemiştim persist de denedim bu note 10 larda böyle bir sorun var ve nedenide tam olarak bilinmiyor
Fastboot dan çin stabil eea global hepsini denedim persist denedim beta rom denedim ne denediysem olmadı android 10 deneyemedim ama o zaman eu romun falan Android 10 u çıkmamıştı sen denedin mi usta cihazı nereden aldın orayla bir konuş istersenneler denedin usta düzelmedi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen bende hepsini denedim bunların herşeyi sorunsuz yüklüyo
Selamlar.bu yöntemi bi denemisiniz arkaşlar ben sonuc alamadım çünkü
root-explorer-4-4-2 kurun adımları takip edin
/data/validity/template.db
/data/system/users/0/settings_fingerprint.xml (bu dosya bende gözükmüyo )
/Data/system/locksettings.db