Yardım Note 10 Pro Ön Kameraya Bağlanılamıyor (14.0.2)

• Konbuyu başlatan rwyn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 358

rwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.2 TKFTRXM
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar arkadaşlar, son 1 aydır başlıkta belirttiğim problemi yaşıyorum. Kamerayı açtığımda önce arka kamerayla başlıyor, buraya kadar normal ve arka kamera sorunsuz çalışıyor. Fakat ön kameraya geçtiğimde direkt donuyor ve kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Official Rom kullanıyorum cihazıma hiç custom rom atmadım. En son güncellemeyi ne zaman yaptı bilmiyorum ama internette gördüğüme göre 14.0.2 sürümünde başka insanlarda yaşamış bunu. Donanımsal mı yazılımsal mı diye düşündüğümde işte bu yüzden emin olamıyorum. Daha önce yaşayanınız ya da başkasında yaşandığına şahit olanınız var mı? Deneyebileceğim bir yol var mı merak ediyorum.

rwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Peki hocam kamera orda çalışmadi ama Instagramda niye çalışmıyor sorun yazılımsal
Modem dosyası ne demek anlamadım, sanırım sıfırdan ROM yüklemek gibi değil ama. Birkaç yerde bu şekilde çözülebildiğini okudum ama cihazımla uyumlu olacak dosyayı nereden, ne şekilde bulacağımı bilmiyorum.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Yanıtın için teşekkür ederim ama ilk denediğim şeylerden biri oydu malesef bir işe yaramadı. Dediğim gibi arka kamera ve tüm çekim modları gayet iyi çalışıyor sadece ön kamerada bu sorun var, kamera değiştirme tuşuna bastığın anda donuyor birkaç saniye sonrada kameraya bağlanılamıyor diyor ve kapanıyor bu kadar.
Veya format atmayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem dosyası ne demek anlamadım, sanırım sıfırdan ROM yüklemek gibi değil ama. Birkaç yerde bu şekilde çözülebildiğini okudum ama cihazımla uyumlu olacak dosyayı nereden, ne şekilde bulacağımı bilmiyorum.
Değil
Modem 10 mb lik biseydir
Ama yüklemek için bl açık olmalıdır

Oyla:

rwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Veya format atmayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değil
Modem 10 mb lik biseydir
Ama yüklemek için bl açık olmalıdır
Cihazın garantisi falan yok, o halde açtığımı varsaysak cihazıma uygun olan dosyayı nasıl bulabilirim?

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Selamlar arkadaşlar, son 1 aydır başlıkta belirttiğim problemi yaşıyorum. Kamerayı açtığımda önce arka kamerayla başlıyor, buraya kadar normal ve arka kamera sorunsuz çalışıyor. Fakat ön kameraya geçtiğimde direkt donuyor ve kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Official Rom kullanıyorum cihazıma hiç custom rom atmadım. En son güncellemeyi ne zaman yaptı bilmiyorum ama internette gördüğüme göre 14.0.2 sürümünde başka insanlarda yaşamış bunu. Donanımsal mı yazılımsal mı diye düşündüğümde işte bu yüzden emin olamıyorum. Daha önce yaşayanınız ya da başkasında yaşandığına şahit olanınız var mı? Deneyebileceğim bir yol var mı merak ediyorum.

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Modem imei atılmış YD telefonlar için size bir faydası olmaz. Sizin ön kamera bozulmuş. Boşuna farklı yollara girip bir de yazılımsal olarak bozmayın. Durup dururken bozulmaz belki ama bağlandığınız şarj aleti akımı fazla veya az verir veya şansınıza bir şeyler ters gider yine bozulur. Tecrübeniz yok ise telefoncuya verin yeni kamera taksın.

Oyla:
Üst Alt