Yardım Note 10 Pro Ön Kameraya Bağlanılamıyor (14.0.2)

• Konbuyu başlatan rwyn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 367

rwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.2 TKFTRXM
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar arkadaşlar, son 1 aydır başlıkta belirttiğim problemi yaşıyorum. Kamerayı açtığımda önce arka kamerayla başlıyor, buraya kadar normal ve arka kamera sorunsuz çalışıyor. Fakat ön kameraya geçtiğimde direkt donuyor ve kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Official Rom kullanıyorum cihazıma hiç custom rom atmadım. En son güncellemeyi ne zaman yaptı bilmiyorum ama internette gördüğüme göre 14.0.2 sürümünde başka insanlarda yaşamış bunu. Donanımsal mı yazılımsal mı diye düşündüğümde işte bu yüzden emin olamıyorum. Daha önce yaşayanınız ya da başkasında yaşandığına şahit olanınız var mı? Deneyebileceğim bir yol var mı merak ediyorum.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Başka bir kamera programı yükleyip deneyin. Aynı şekilde ise ön kamera bozulmuş olabilir

Oyla:

rwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir kamera programı yükleyip deneyin. Aynı şekilde ise ön kamera bozulmuş olabilir
Instagram vesaire birkaç uygulamayla denedim onlarda da aynı. Yani ön kameranın durup dururken fiziksel olarak bozulması garip olur çünkü düşme vesaire bir hasar almadı. MIUI 14.0.2ye geçtikten sonra insanların bu sorunu yaşadığını okudum ama tabii bilmiyorum tam olarak ne deneyebilirim bu noktada. Modem dosyası falan denmiş ama ben hiç anlamıyorum.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Instagram vesaire birkaç uygulamayla denedim onlarda da aynı. Yani ön kameranın durup dururken fiziksel olarak bozulması garip olur çünkü düşme vesaire bir hasar almadı. MIUI 14.0.2ye geçtikten sonra insanların bu sorunu yaşadığını okudum ama tabii bilmiyorum tam olarak ne deneyebilirim bu noktada. Modem dosyası falan denmiş ama ben hiç anlamıyorum.
Bootloader kilidi açık mı?

Oyla:

rwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Son düzenleme:
Oyla:

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Hayır şuan açık değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık değil ama açık olsaydı önereceğiniz bir çözüm fikri varsa yapabilirim.
kamera uygulaması ayarlarına git yani uygulamayı yönete orada tüm verileri temizle de. yüksek ihtimal düzelmesi lazım

Oyla:

rwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
kamera uygulaması ayarlarına git yani uygulamayı yönete orada tüm verileri temizle de. yüksek ihtimal düzelmesi lazım
Yanıtın için teşekkür ederim ama ilk denediğim şeylerden biri oydu malesef bir işe yaramadı. Dediğim gibi arka kamera ve tüm çekim modları gayet iyi çalışıyor sadece ön kamerada bu sorun var, kamera değiştirme tuşuna bastığın anda donuyor birkaç saniye sonrada kameraya bağlanılamıyor diyor ve kapanıyor bu kadar.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Yanıtın için teşekkür ederim ama ilk denediğim şeylerden biri oydu malesef bir işe yaramadı. Dediğim gibi arka kamera ve tüm çekim modları gayet iyi çalışıyor sadece ön kamerada bu sorun var, kamera değiştirme tuşuna bastığın anda donuyor birkaç saniye sonrada kameraya bağlanılamıyor diyor ve kapanıyor bu kadar.
Gcam denedinizmi

Oyla:
Üst Alt