Kernel Note 10 Pro Infinityx Rom Kernel Önerisi

bedirhancolak22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berirhan
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
7
Redmi Note 10 Pro Global (sweet) 8/256 kullanıyorum. Dün InfinityX romu yükledim çok memnunum ancak Safetynet, Play Integration gibi hatalar veriyor çünkü romun spoof özelliği iyi çalışmıyor. Magisk ile modül kurmayı denedim ama Magisk te işe yaramıyor. Son çare KernelSu yükleyeceğim o işe yarıyormuş dedim ama romun kerneli KernelSu desteklemiyormuş. Şu an hem rom hemde telefonu destekleyen Kernele ihtiyacım var yani. Ayrıca cihazın brick olma olasılığı nedir tehlikeli bir işlemse bulaşmayacağım.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Redmi Note 10 Pro Global (sweet) 8/256 kullanıyorum. Dün InfinityX romu yükledim çok memnunum ancak Safetynet, Play Integration gibi hatalar veriyor çünkü romun spoof özelliği iyi çalışmıyor. Magisk ile modül kurmayı denedim ama Magisk te işe yaramıyor. Son çare KernelSu yükleyeceğim o işe yarıyormuş dedim ama romun kerneli KernelSu desteklemiyormuş. Şu an hem rom hemde telefonu destekleyen Kernele ihtiyacım var yani. Ayrıca cihazın brick olma olasılığı nedir tehlikeli bir işlemse bulaşmayacağım.
Hocam Magisk içerisinden zygisk aktif et sonra sırayla şunları yükleyip cihazı yeniden başlat.

Furkan Tekinşen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
32
İndir rahatına bak

bedirhancolak22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berirhan
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndir rahatına bak
sorun çözüldü kernelsu next varmış yeni romlar kernelsu next destekliyormuş ondan uymamış rom ile kernelsu şu an matrixx rom kullanıyorum öneri için teşekkürler gayet memnunum romumdan şu an

Üst Alt