Soru Note 10 pro Akıcı rom önerisi

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
16
Şuan Eu rom kullanmaktayım ama geçişlerde fazla kasma yaşıyorum. Stabil ve akıcı rom önerisine açığım. Oyun oynamıyorum

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sizin cihazınız için çok aktif, kapsamlı ve güncel bir konu var. Romları için o konuyu takip etmenizi tavsiye ederim. Sadece aktif yazanlar değil dünyanın pek çok yerinden Note 10 kullanıcıları bu konuyu takip ediyor. Meşhur yani :D

Hatta konunuzla hemen hemen aynı zamanda gönderilen iki farklı mesajla önerilmiş iki tane akıcı rom önerisi de mevcut. O romlara bir göz atabilirsiniz.

Rom 1 ve Rom 2

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıcı Telegram gruplarına yönlendirme ve saldırgan davranış sergileme nedeniyle uyarı cezası almıştır.
Yönetim Notu :

Mesaj içeriği forum kurallarına aykırı içeriğe sahip olması nedeniyle temizlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Madem hayır yok ne işin var burada. O kanalı burada yorum yapan neredeyse zaten herkes biliyordur. Böyle konuştukça kimse size yardımcı olmayacaktır. Aslında sizin için iyi gibi. Görünmez olmak.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
:D İlk defa tavsiye verince böyle bir tepki aldım. Üslubumda da problem yoktu galiba ama...

Kimsenin denemediği demişsiniz ama verdiğim linklerdeki mesajlarda bulunan romları arkadaşlar denemişler ve tecrübe ettikleri için paylaşmışlar. Hatta tavsiyelerini de eklemişler. Her neyse madem tavsiye istemiyorsunuz neden konu açtınız ki?

Bu arada Telegram grubuna yönlendirme nedeniyle uyarı alırsınız muhtemelen başka uyarı da almamak için forum kurallarını da bir okuyun isterseniz.

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Madem hayır yok ne işin var burada. O kanalı burada yorum yapan neredeyse zaten herkes biliyordur. Böyle konuştukça kimse size yardımcı olmayacaktır. Aslında sizin için iyi gibi. Görünmez olmak.
En iyisi kendi kendime birşeyler öğreniyorum daha ne isterim ki :D

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
:D İlk defa tavsiye verince böyle bir tepki aldım. Üslubumda da problem yoktu galiba ama...

Kimsenin denemediği demişsiniz ama verdiğim linklerdeki mesajlarda bulunan romları arkadaşlar denemişler ve tecrübe ettikleri için paylaşmışlar. Hatta tavsiyelerini de eklemişler. Her neyse madem tavsiye istemiyorsunuz neden konu açtınız ki?

Bu arada Telegram grubuna yönlendirme nedeniyle uyarı alırsınız muhtemelen başka uyarı da almamak için forum kurallarını da bir okuyun isterseniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hevesli Üye'nin bile hevesini kaçırıyorlar :D

Üst Alt