Yardım Note 10 hangi rom?

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
Merhaba mıuı hayranları
Yola note 10 ile devam ediyorum şuan ki global rom dayım ama sıktı biraz
Note 10 a en iyi hangi rom gider pil ve performans bakımı açısından

4kado

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Eu stabılın bu sürümü iyi. Bugun revos yukleyecem. Begenırsem kalırım yoksa eu beta denerim
11.0.7 eu stable sürümü baya eski olmalı. Son stabil sürüm yerine özellikle bunu kullanmanızın bir sebebi var mı?

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
11.0.7 eu stable sürümü baya eski olmalı. Son stabil sürüm yerine özellikle bunu kullanmanızın bir sebebi var mı?
miui 12 sevmedim. kullandığım romlardanda olabilir stabilde gelmedi şarj süreside 5100 mah lık telefon için berbattı. anroid 9-10-11 dendim en sevdiğim android 9 sürümleri oldu. Eski telefonumda da bir yerden sonra güncellemeyi bırakmıştım xiaomide stabil romu bulduysan kalacaksın :D zorlamaya güncelleme meraklısı olmaya gerek yok. Mesela ben mi room ile denedim bi çok sürümü eu belki çok daha iyiydi ama uğraşmak istemedim fazlada, dediğim gibi miui 12 yi pek sevmedim 11 daha güzel geliyor bana. birazda kişisel tercih. stabil miui 12 bulursanız kalabilirsiniz.

edit: mi room harici Masik P ilede denedim miui12 yi

Oyla:

4kado

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
miui 12 sevmedim. kullandığım romlardanda olabilir stabilde gelmedi şarj süreside 5100 mah lık telefon için berbattı. anroid 9-10-11 dendim en sevdiğim android 9 sürümleri oldu. Eski telefonumda da bir yerden sonra güncellemeyi bırakmıştım xiaomide stabil romu bulduysan kalacaksın :D zorlamaya güncelleme meraklısı olmaya gerek yok. Mesela ben mi room ile denedim bi çok sürümü eu belki çok daha iyiydi ama uğraşmak istemedim fazlada, dediğim gibi miui 12 yi pek sevmedim 11 daha güzel geliyor bana. birazda kişisel tercih. stabil miui 12 bulursanız kalabilirsiniz.
Tercihinize elbette saygı duyuyorum. Miui 12'deki pratik hale getirilmiş özellikler, gerçekten kullanımı oldukça keyif veren hareketli duvar kağıdı ve bana göre en önemlisi eski sürümleri kullanmak yerine daha güncel ve bu oranda daha güvenilir bir sürüm olmasından Miui 12'yi tercih ediyorum. Batarya hususunda ise benim için bir günü fazlasıyla çıkarması yeterli ki bunu başarıyor :)

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Tercihinize elbette saygı duyuyorum. Miui 12'deki pratik hale getirilmiş özellikler, gerçekten kullanımı oldukça keyif veren hareketli duvar kağıdı ve bana göre en önemlisi eski sürümleri kullanmak yerine daha güncel ve bu oranda daha güvenilir bir sürüm olmasından Miui 12'yi tercih ediyorum. Batarya hususunda ise benim için bir günü fazlasıyla çıkarması yeterli :)
mesela en son uygulamaya gitme değişmiş. geliştirici seçeneklerden animasyonları kaldırarak kullanmama rağmen telefon animasyon veriyordu bunuda değiştirmişler bildirim panelide değişmiş onuda pek sevmedim :D güvenlikten yana sorun olmaz. güvenlik konusunda size şu haberi atayım tadınızı kaçırayım biraz :)

Oyla:

4kado

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
mesela en son uygulamaya gitme değişmiş. geliştirici seçeneklerden animasyonları kaldırarak kullanmama rağmen telefon animasyon veriyordu bunuda değiştirmişler bildirim panelide değişmiş onuda pek sevmedim :D güvenlikten yana sorun olmaz. güvenlik konusunda size şu haberi atayım tadınızı kaçırayım biraz :)

Klişe olacak ama forumda tartışılmayacak kadar derin bir konuya ayak bastınız :) Merakımdan ben de sizin kullandığınız sürümü bir ara deneyeceğim. Rom değişikliklerinden keyif alan bir xiaomi kullanıcısıyım. Başlıktaki soruya istinaden konuyu daha fazla uzatıp değiştirmemek için arkadaşımızın sorusuna cevap olarak, miui eu stable denemesini önerebiliriz diyelim o halde. :)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt