- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Note 10
- Konular
- 5
Note 10 kullanıyorum Google ara yüzü var değiştirmek istiyorum nasıl yapacam
Hayır mlsf yazmıyor. Peki açarsam ne gibi artıları olur, kapalı olursa ne gibi faydası olur? Veyahut zararlariCihazınız yurt dışı cihaz ise muhtemelen açıktır hocam ama siz yine de telefonu kapatıp açarken en altta unlock yazısı çıkıyor mu diye bir kontrol edin
Zararı yok. Yararı çok. Farklı rom'lar yükleyebilirsiniz hocamHayır mlsf yazmıyor. Peki açarsam ne gibi artıları olur, kapalı olursa ne gibi faydası olur? Veyahut zararlari
İşte o işlerden mlsf anlamıyorum. Benim IMEI yurt dışı olduğu için 90 gün sonra kapanacaktır msji geldi. Bu konuya istinaden yeni IMEI atmak için bootloader kilidini açmak lazım süre dolmadan demişti forumda birisi, sonrası cvp alamadım. Bu doğrumu? Yani o güne kadar açmazsam IMEI atamazlar ve telefon çöpmü olurZararı yok. Yararı çok. Farklı rom'lar yükleyebilirsiniz hocam
Evet IMEI atmak için bootloader kilidinin açılması gerekiyor. Bu konu yardımı ile açabilirsinizİşte o işlerden mlsf anlamıyorum. Benim IMEI yurt dışı olduğu için 90 gün sonra kapanacaktır msji geldi. Bu konuya istinaden yeni IMEI atmak için bootloader kilidini açmak lazım süre dolmadan demişti forumda birisi, sonrası cvp alamadım. Bu doğrumu? Yani o güne kadar açmazsam IMEI atamazlar ve telefon çöpmü olur
Tşk ediyorum hemen okucam dikkatli bi şekildeEvet IMEI atmak için bootloader kilidinin açılması gerekiyor. Bu konu yardımı ile açabilirsiniz
Rehber - Mi Note 10/CC9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Okudum hocaman hiç anlamadigim konular. Hadi bı sekilde dediği gibi yaptım ama beni en çok endişelendiren okadar uzun bekleme süreleri oldu. O ne öyle ya? Ben okadar uzun saatler telefonsuz mu kalacam. Nasıl bekleyecek okadar saat. Bu bir şaka olmalı?Evet IMEI atmak için bootloader kilidinin açılması gerekiyor. Bu konu yardımı ile açabilirsiniz
Rehber - Mi Note 10/CC9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net