Soru Not 8 pro Soft brick

Slowless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
not 8 pro
Konular
2
S.a aranızda yeniyim yanlış bişiler yaparsam affola. Şimdi ben miu 12 yüklemek isterken twrp yüklemek gerekiyormuş dediler bende ilk olarak twrp yüklerken telefon soft brick oldu telefon miu yazısı geliyor kapanıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor bootlider kilidi açıktı ve kendim açmadım zamanla açıldı şimdi telefon tamircilerine götürdüm kimse yapamadı madurum 1 aydır telefonum yok 1 hafta 1 hafta diye diye oyalıyorlar beni nasıl nerde ne şekilde cihazımı yaptırabilirim lütfen bi çıkış yolu gösterin teşekkür ederim okuduğunuz için.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
Ordan fastboot romları var onu yükleyerek cihazı ilk geldiği günkü gibi oluyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
öncelikle bu videodaki işlemleri yapın.

Global Fastboot: Rom - Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Endonezya Fastboot: MIUI 12 - Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Tercih size kalmış istediğiniz romun konusundan fastboot yazan yerdekini indiriniz.

Not: Yapılan işlemler sonucunda oluşacak sorulardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapmasını bilmiyorum ki kral zaten bundan yandı ağzım bidaha el sürmem bilmiyorum kurcalarken oldu her şey
Linkleri attım yapılış videosuda var ordakileri tek tek yapınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da direkt buradaki konuyu yapın hocam daha kolay olur sizin için

Oyla:
Üst Alt