Yardım Not 8 pro cihazım açılmıyor

Babanaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nanaa
Cihazım
Not 6
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android Q
Telefon Modeli
Not 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba telefonuma root atmaya çalıştım fakat brick oldu sonra rom atıp cihazımı açtım fakat cihaz kendi kendine kapanıp bidaha açılmadı ve kapandı ama ekranda sadece redmi yazıyor bide mi sembolü var hiçbir tepki vermiyor yardımcı olur musunuz

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba telefonuma root atmaya çalıştım fakat brick oldu sonra rom atıp cihazımı açtım fakat cihaz kendi kendine kapanıp bidaha açılmadı ve kapandı ama ekranda sadece redmi yazıyor bide mi sembolü var hiçbir tepki vermiyor yardımcı olur musunuz
Cihaz fastboot moda giriyor mu

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bir ekran geliyorsa fastboot moda girecektir muhtemelen.
Fastboot geldiği sürece korkacak bir şey yok. Gelmezse sıkıntı büyük.
Buradan TWRP ya da Custom rom yükleme adımını bulup uygulayın yeter.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Brick türleri ve ilacı
Artık ispat edilmiştir ki, üç türlü brick mevcuttur.
1) Hard brick
Bir sürüme diğer bir sürümden boot.img yüklemek. Bu zaman telefon hard brick oluyor. Buna başka bir misal, telefon sürümünü versiyonu twrp üzerinden düşürmek. Ayağa kalkması yalnız ve yalnız yetkili hesap vasıtasıyla oluyor.

2) Half brick
Twrp kurmak - cihaza uyumu olmayan twrp kurduğumuz zaman cihaz half brick oluyor. Ayağa kalkması bataryanın bitmesini beklemek, yada telefonun arka kapağını çıkarıp bataryanı ayırmak gerekiyor. Bundan sonra ise telefon fasrboot moduna giriyor.

3) Mega brick-
Telefona uyumlu sürüm ve ya twrp kurarken hatalar sebebinden telefonun sürekli açılıp kapanması. Sürekli restart yapması mega brick oluyor. Ayağa kalkmasını kendimiz yapıyoruz. Telefon karanlık ekranda kalıyor. Fasrboot ve twrp ya girmesini göremiyoruz. Lakin uzun uzun power tuşuna bastığımızda titreşim oluyor. Ayağa kalkmasını kendimiz yapıyoruz. Telefon karanlık ekranda olsa da normalde fasrboot moduna nasıl alınırsa öyle yaparak telefona sürüm kuruyoruz.

Oyla:

Babanaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nanaa
Cihazım
Not 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brick türleri ve ilacı
Artık ispat edilmiştir ki, üç türlü brick mevcuttur.
1) Hard brick
Bir sürüme diğer bir sürümden boot.img yüklemek. Bu zaman telefon hard brick oluyor. Buna başka bir misal, telefon sürümünü versiyonu twrp üzerinden düşürmek. Ayağa kalkması yalnız ve yalnız yetkili hesap vasıtasıyla oluyor.

2) Half brick
Twrp kurmak - cihaza uyumu olmayan twrp kurduğumuz zaman cihaz half brick oluyor. Ayağa kalkması bataryanın bitmesini beklemek, yada telefonun arka kapağını çıkarıp bataryanı ayırmak gerekiyor. Bundan sonra ise telefon fasrboot moduna giriyor.

3) Mega brick-
Telefona uyumlu sürüm ve ya twrp kurarken hatalar sebebinden telefonun sürekli açılıp kapanması. Sürekli restart yapması mega brick oluyor. Ayağa kalkmasını kendimiz yapıyoruz. Telefon karanlık ekranda kalıyor. Fasrboot ve twrp ya girmesini göremiyoruz. Lakin uzun uzun power tuşuna bastığımızda titreşim oluyor. Ayağa kalkmasını kendimiz yapıyoruz. Telefon karanlık ekranda olsa da normalde fasrboot moduna nasıl alınırsa öyle yaparak telefona sürüm kuruyoruz.
Teşekürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi logosunda ses kısma+güç tuşuna basılı tutun
Hocam böyle hiçbir tepki vermiyor redmi yazıyor birde sağ üstte mi logosu var sadece öyle duruyor sabit

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
rom attım derken?android 10dayken android 9 flashladıysanız twrpden, cizınız yetkili hesapsız kurtarılmaz. eger yok 10 flashladiysaniz wipeleri yapip tekrar flashlayin 10u.

Oyla:

Babanaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nanaa
Cihazım
Not 6
Konular
3
Bir ekran geliyorsa fastboot moda girecektir muhtemelen.
Fastboot geldiği sürece korkacak bir şey yok. Gelmezse sıkıntı büyük.
Buradan TWRP ya da Custom rom yükleme adımını bulup uygulayın yeter.
Yok hocam sadece redmi yazısı geliyor sağ üstte mi sembolü var turuncu başka birşey yok Telefon kapalı ama redmi yazısı duruyor sabit

Oyla:
Üst Alt