Evet, resmi olarak tam Türkçe destekliyor.Hocam peki benim şuan ki kullandığım rom hangisi oluyor suanki mi iyi Endonezya mi iyi ve full Türkçe olacak Endonezya romu
destekliyorsa sorun yok hocam bazı konularda görüyordum ondan dolayı merak ettım de peki hocam siz ce endonezya romuna mı geçsem yoksa globalde mı kalsam hanı arasındaki fark ne onu merak ettım.Evet, resmi olarak tam Türkçe destekliyor.
Geçin derim. Ama dikkatli olundestekliyorsa sorun yok hocam bazı konularda görüyordum ondan dolayı merak ettım de peki hocam siz ce endonezya romuna mı geçsem yoksa globalde mı kalsam hanı arasındaki fark ne onu merak ettım.
ROM'u flashlamadan önce yedekler alın. (nvcfg,nvdata,nvram,persist,protect1,protect2) Ben bi ara unbrick yaparken IMEI'yi uçurmuştum.ne konuda hocam
Bunların yedekleri nasıl alınıyor hocam.ROM'u flashlamadan önce yedekler alın. (nvcfg,nvdata,nvram,persist,protect1,protect2) Ben bi ara unbrick yaparken IMEI'yi uçurmuştum.
TWRP yada dd ile yedeğini alabilirsiniz.Bunların yedekleri nasıl alınıyor hocam.
adb shell
su
dd if=/dev/block/sdc7 of=/sdcard/nvcfg.img
dd if=/dev/block/sdc8 of=/sdcard/nvdata.img
dd if=/dev/block/sdc18 of=/sdcard/nvram.img
dd if=/dev/block/sdc10 of=/sdcard/persist.img
dd if=/dev/block/sdc11 of=/sdcard/protect1.img
dd if=/dev/block/sdc12 of=/sdcard/protect2.img