- Adım
- ömer
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 1
Google'ın Bazı Gereksiz Uygulamaları ve Tarayıcıyı Kaldırabildim Cihazda root yokNe açıdan iyi Hind romu
Google'ın Bazı Gereksiz Uygulamaları ve Tarayıcıyı Kaldırabildim Cihazda root yokNe açıdan iyi Hind romu
Aynen hocam, Hint candır. Özellikle de Miui 11 Android 9 sürümlerinin hangisi olursa olsun...Her açıdan da çok iyi Pil Performansı iyi Akıcı Kasma vb şeyler yok. Miui Arama Ve Mesajlaşma Uygulaması mevcut arama kaydetme özelliği mevcut. Globalde bunlar yok maalesef. Bir kere global rom kurdum birdaha dönmedim
Az önce IMEI işlemi yaptım Vodafone da 4g sorun yok köydeyim Manisa nınHindistan cihazı kullanıyorum:
Tianma panel,
Şarj aletini zaten vermiyorlar,
Band 20 eksik.
Hindistan cihazında da Band 20 yok. Operatörünüz Turkcell ise sıkıntı olmaz, Turkcell Band 20'yi kullanmadığı için çekim sorunu olmuyor. Gerçi 4.5G sorunu ancak kırsalda olur diğer operatörlerde de.
Bende oyle diyordum hocam taki miroomla tanisana kadar.Aynen hocam, Hint candır. Özellikle de Miui 11 Android 9 sürümlerinin hangisi olursa olsun...
Siz bir de miui pro 20.3.26 yı görün Miroomun tüm eksiği orda kapatılmışBende oyle diyordum hocam taki miroomla tanisana kadar.
Hocam stock romdaki kulaklik ses kalitesini hicbir custom romda bulamadim dolby viper ile bile. Ses kalitesi cok iyi derseniz gecebilirim.Siz bir de miui pro 20.3.26 yı görün Miroomun tüm eksiği orda kapatılmış
Dolby atmos Sorunsuz çalışıyor.
Arayüzde donma kasma yok.
Google sertifikalı ve daha fazlası
Bluetooth kulaklık kullanıyorum Sesi full almadım alırsam Kullaklarım Error Verebilir.Hocam stock romdaki kulaklik ses kalitesini hicbir custom romda bulamadim dolby viper ile bile. Ses kalitesi cok iyi derseniz gecebilirim.
Tesekkurler hocam denemeden net ogrenemeyecegiz anlasilan. Miroomun yedegini alabilir miyim tekrardan flaslamadan olaki begenmezsem miroma donmek icin.Bluetooth kulaklık kullanıyorum Sesi full almadım alırsam Kullaklarım Error Verebilir.
Prop File ile Bölgeyi Hindistan yaparak İstediğiniz Custom romu (Miui 11)kullanabilirsiniz
Twrp den yedek alabilirsiniz hocam Romu beğenmez iseniz tekrar restore edebilirsinizTesekkurler hocam denemeden net ogrenemeyecegiz anlasilan. Miroomun yedegini alabilir miyim tekrardan flaslamadan olaki begenmezsem miroma donmek icin.
Çıktığından beri kullanıyorum 20.3.26 yıBende oyle diyordum hocam taki miroomla tanisana kadar.