Yardım not 6 pro telefonum öldü ?

2131578

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
redmi not 6 pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Not 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yaklaşık 1 aydır kullandığım redmi not 6 pro telefonum sabah uyandığımda logo ekranı açılıp kapanıyordu. Yazılımsal sıkıntı denildi telefonu zenex adlı kullanıcıya gönderdim sağolsun yardımcı oldu ama telefonun donanımsal bir sıkıntısının olduğunu öğrendim. 'Emmc ölmüş durumda. İkinci seri micron emmc kullanılmış cihazınızda. Micronlar malesef sorunlu' diye geri dönüt aldım. Telefon çöp oluyormuş bu durumda, yapılacak bir şey yok mu sıfır bir anakart felan alınsa sorun çözülmez mi? Telefon yeni olduğu için çok üzüldüm konu hakkında fikriniz var mıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Valla beyler 3250 lira verdim 3 gün kullandım değil WiFi telefon açılmıyor hiç bir şekilde rom yemiyor.
hocam üzüldüm ya az buz para da değil yani bi ara bende mi6 yı bozdum pc bir anlık giriyor sonra bağlantı kopuyor du, tam net hatırlamıyorum ama mi flash la rom yüklemeye çalışıyordum bağlantı kesildiği için romu yüklemiyordu,, telefonun içini açıp biseyleri biseyleri yapmak gerekiyormuş bu işlere de hiç kafam basmaz,, sonra bi şey denedim rom yüklenmiyor ama belki fast boot yüklenmiştir diyerek fastboot modunu açmaya çalıştım benim için tamda mucize gibi bisey di hemen twrp flaşladım zip halindeki rom u flaşladım bidaha da öyle bi sıkıntı yaşamadım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
o zamanlar telefonum açılmadığı için baya bi araştırma yapmıştım telefonu kurtarmak için bu emmc kelimesini de oradan hatırladım tam tam olarak olmasa bile benim cihazın problemin de buna benzer bişeydi

Oyla:

issogl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
öğrenci
Konular
11
o zamanlar telefonum açılmadığı için baya bi araştırma yapmıştım telefonu kurtarmak için bu emmc kelimesini de oradan hatırladım tam tam olarak olmasa bile benim cihazın problemin de buna benzer bişeydi

reis bana bi yardımcı olurmusun konu açtım yeni kimse bakmıyor ya sadece bir cevap direk rom atma işlemine başlicam :(

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
telefonu pc ye bağladığım zaman şuna benzer bi yazı çıkıyordu

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

issogl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
öğrenci
Konular
11
sorun ne?

başkanım şimdi telefona rom atıcam herşey hazır bl kilidini açtım herşeyimi yedekledim yükliceğim romuda dahili hafızaya attım ama aklımda bir soru var şimdi ben orangefox da romu kurmadan wipe yapacam ve herşey silinecek kuracağım rom gitmezmi (dahili hafızaya attığım )

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
başkanım şimdi telefona rom atıcam herşey hazır bl kilidini açtım herşeyimi yedekledim yükliceğim romuda dahili hafızaya attım ama aklımda bir soru var şimdi ben orangefox da romu kurmadan wipe yapacam ve herşey silinecek kuracağım rom gitmezmi (dahili hafızaya attığım )
gider hocam pc ye yada flaş belleğe atın yada çıkarılabilir hafıza kartına, yedeği aldıktan sonra hafıza kartınızı çıkarın ama

Oyla:

2131578

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
redmi not 6 pro
Konular
6

Hocam telefonunuz beklemediğiniz bir anda açıldı mı ? Doğru mu anladım.

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
51
hocam üzüldüm ya az buz para da değil yani bi ara bende mi6 yı bozdum pc bir anlık giriyor sonra bağlantı kopuyor du, tam net hatırlamıyorum ama mi flash la rom yüklemeye çalışıyordum bağlantı kesildiği için romu yüklemiyordu,, telefonun içini açıp biseyleri biseyleri yapmak gerekiyormuş bu işlere de hiç kafam basmaz,, sonra bi şey denedim rom yüklenmiyor ama belki fast boot yüklenmiştir diyerek fastboot modunu açmaya çalıştım benim için tamda mucize gibi bisey di hemen twrp flaşladım zip halindeki rom u flaşladım bidaha da öyle bi sıkıntı yaşamadım

Benimde emmc de sorun ve telefon hiç tepki vermiyor kapkara ekran duruyor sadece pc görüyor edl modda ama dediğin gibi rom flashlarken bağlantı kopuyor. İyi açmışsın.fastboot açılsa yaparım ama telefonda tepki yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu pc ye bağladığım zaman şuna benzer bi yazı çıkıyordu

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hangi romu flashlayarak açtın acaba

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Benimde emmc de sorun ve telefon hiç tepki vermiyor kapkara ekran duruyor sadece pc görüyor edl modda ama dediğin gibi rom flashlarken bağlantı kopuyor. İyi açmışsın.fastboot açılsa yaparım ama telefonda tepki yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi romu flashlayarak açtın acaba
hocam uzun zaman geçti hatırlamıyorum hangi rom olduğunu, ama bu durumda bile kurtarmak mümkün keşke nası yaptığımı hatırlayabilsem okadar çok şey denedim ki. ses kısma tuşuna basılı tutarak pc ye falan bağlamıştım rom yüklerken hata vermişti biseyler yaptım fastbota giriş yapabildim ama nası yaptığımı hatırlayamıyorum

Oyla:
Üst Alt