yokmu şunun çözümünü bilen bir arkadaş ve merak ettigim şu cihaz 5 6 günlük daha imeiler gitmişmidir
serkanolc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım serkan Cihazım xiaomum Yaş 21 Konum şanlıurfa Katılım 23 Nisan 2022 Konular 5 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 yokmu şunun çözümünü bilen bir arkadaş ve merak ettigim şu cihaz 5 6 günlük daha imeiler gitmişmidir
kasimtmc Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım kasim Cihazım Redmi Note9 Pro Meslek Öğretmen Konum Çorum Katılım 14 Kasım 2020 Konular 25 Mesajlar 462 Çözümler 2 Tepkime puanı 326 Puanları 78 10 Temmuz 2022 #12 OGSKY' Alıntı: bl kapalı cihaz diyor custom recovery ile nasıl flashlayacak hocam. Genişletmek için tıkla ... Görmedim hocam. Otomatik cevap veriyorum bazen. 10 konuya cevap veriyorum peş peşe hangisi hangisiydi karışıp gidiyor
OGSKY' Alıntı: bl kapalı cihaz diyor custom recovery ile nasıl flashlayacak hocam. Genişletmek için tıkla ... Görmedim hocam. Otomatik cevap veriyorum bazen. 10 konuya cevap veriyorum peş peşe hangisi hangisiydi karışıp gidiyor