Sohbet Nord VPN Ülkemizde Çalışmaması.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Evet hocam obfuscated ve stealth benzer mantıkla çalışıyor. Hocam devletin engellemesinden ziyade, üniversite ağında kullanılan protokollerin vpne müsaade etmemesi. Yoksa girip giremediğiniz siteler üniversiteden üniversiteye göre de değişiyor halbuki ikiside devlet üniversitesi nihayetinde. Birinde netflix açılırken birinde açılmıyor mesela.
Evde de giremiyorum 3 yıllık hesap alan arkadaş netspeed kullanıyor evinde çatır çatır giriyor normal modda :(

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Valla birşey diyemeyeceğim hocam.
Express VPN web sitesi dahi açılmıyor ama nord VPN de güvenlik açığı var adamlar sahte CC ile 3 senelik alıp satıyor arkadaş mesaj attı iade için adam iade vermiyoruz diye yazmış oraya onun yerine hesap verdi 3 senelik daha :) ve bir hesabı sanırım başka birileri daha da kullanıyor gmail ve şifresi değişmiyor şifre değişimi için onay istiyor ama 3 sene kullanılır gmail adam da bile olsa e-mail olarak log kaydı vs. Gönderiyorlar zaten plati den alindi

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Express VPN web sitesi dahi açılmıyor ama nord VPN de güvenlik açığı var adamlar sahte CC ile 3 senelik alıp satıyor arkadaş mesaj attı iade için adam iade vermiyoruz diye yazmış oraya onun yerine hesap verdi 3 senelik daha :) ve bir hesabı sanırım başka birileri daha da kullanıyor gmail ve şifresi değişmiyor şifre değişimi için onay istiyor ama 3 sene kullanılır gmail adam da bile olsa e-mail olarak log kaydı vs. Gönderiyorlar zaten plati den alindi
O tarz işleri bilmiyorum hocam ben normal kendi üzerime aldım kullanıyorum. Windscribede özel plan oluşturabiliyorsunuz. 1 lokasyon ve sınırsız GB plan aylık 2 dolar olması lazım. Deneme için satın alıp tecrübe edebilirsiniz.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Hocam öğrencilik varsa yıllık 30 dolara pro plan alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şimdi deneme yaptım. Üniversite ağı olduğu için kullanıcı hızları limitli. 15 mbps indirme vpnsiz. 11 mbps indirme vpnli. Hızlarınız daha iyiyken zaten çoğu zaman farketmiyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-30-11-46-14-724_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2019-11-30-11-46-14-724_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 9

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam öğrencilik varsa yıllık 30 dolara pro plan alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şimdi deneme yaptım. Üniversite ağı olduğu için kullanıcı hızları limitli. 15 mbps indirme vpnsiz. 11 mbps indirme vpnli. Hızlarınız daha iyiyken zaten çoğu zaman farketmiyorsunuz.
Nord VPN den gayet hizli birde öğrenciyim nereden alabilirim yıllık

Üst Alt