Sohbet Nord VPN Ülkemizde Çalışmaması.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Nord VPN 1 aylık aldım beğenmez isem geri iade ederim diye fakat hiçbir sunucu çalışmıyor birde dünyanın en iyisi olacaklar neyse ki iade istedim çözüm yolu bulan var mı?

Türk Telekom

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psiphon öneririm hocam.
Psiphon iyidir biliyorum fakat dünyanın en iyisi olan nord vpn'in çalışmaması biraz saçma sanki sadece obfuscated mod çalışıyor diğerleri çöp yani dışarıda açık alanlarda güvenli bir şekilde kullanmayacağım

ysahop

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
Ayarlardan UDP yi aktiflestirip Obfuscated sunuculara baglanabilirsin. Yada bazen sadece UDP yi acmak yeterli oluyor, herhangi bir servera tekrar baglanmayi dene.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Ayarlardan UDP yi aktiflestirip Obfuscated sunuculara baglanabilirsin. Yada bazen sadece UDP yi acmak yeterli oluyor, herhangi bir servera tekrar baglanmayi dene.
Mobilde nasıl yapacağım?

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Hocam ben windscribe kullanıyorum, fiyatlandırması esnek, birçok lokasyon var ve genelde iyi sonuçlar alıyorum, stealth modunda üniversite ağı gibi normalde vpn ile erişilemeyen ağlara da bağlanabiliyorum. Denemenizi tavsiye ederim.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam ben windscribe kullanıyorum, fiyatlandırması esnek, birçok lokasyon var ve genelde iyi sonuçlar alıyorum, stealth modunda üniversite ağı gibi normalde vpn ile erişilemeyen ağlara da bağlanabiliyorum. Denemenizi tavsiye ederim.
O da çalışmıyor hocam türk Telekom kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steahlt modu ne oluyor onda yine biraz giriyor sitelere

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Hocam stealth modu udp üzerinden bağlantıya izin verilmeyen ek güvenlik katmanlı ağlarda vpn servisine bağlanmaya yarıyor. Mesela ben ankara üniversitesi apına nordvpn'nşn obfuscated servisiyle bağlanamadım ama windscribeın stealth bağlantı moduyla sıkıntısız bağlanıyorum.
Mobilde daha önce türktelekomla sıkıntısız kullandım, şimdi vodafonela problemsiz kullanıyorum.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam stealth modu udp üzerinden bağlantıya izin verilmeyen ek güvenlik katmanlı ağlarda vpn servisine bağlanmaya yarıyor. Mesela ben ankara üniversitesi apına nordvpn'nşn obfuscated servisiyle bağlanamadım ama windscribeın stealth bağlantı moduyla sıkıntısız bağlanıyorum.
Mobilde daha önce türktelekomla sıkıntısız kullandım, şimdi vodafonela problemsiz kullanıyorum.
Obfuscated stealth gibi bir mod mu?

Devletin VPN servislerini engellemesi saçma ben sadece ortak ağlarda kullanıyorum yani diğer arkadaşım da 3 yıllık bir hesap almıştı birinden nord VPN için neyse ki 8 TL verdi(nasıl bir hesap olduğunu biliyorum) bunu kullanmamak çok kötü

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Obfuscated stealth gibi bir mod mu?

Devletin VPN servislerini engellemesi saçma ben sadece ortak ağlarda kullanıyorum yani diğer arkadaşım da 3 yıllık bir hesap almıştı birinden nord VPN için neyse ki 8 TL verdi(nasıl bir hesap olduğunu biliyorum) bunu kullanmamak çok kötü
Evet hocam obfuscated ve stealth benzer mantıkla çalışıyor. Hocam devletin engellemesinden ziyade, üniversite ağında kullanılan protokollerin vpne müsaade etmemesi. Yoksa girip giremediğiniz siteler üniversiteden üniversiteye göre de değişiyor halbuki ikiside devlet üniversitesi nihayetinde. Birinde netflix açılırken birinde açılmıyor mesela.

Üst Alt