- Adım
- muhtar
- Cihazım
- xiaomi mi no
- Konular
- 18
Bokeh çalışmıyor on kamera flaş çalışmıyor android 8.1 mi notebook 3
Bokeh çalışmıyor on kamera flaş çalışmıyor android 8.1 mi notebook 3
Mi note 3 8.1 camera 2api tüm cabalarima rağmen yukleyemedim yüklenmiş görünüyor ama iş görmüyor twpr ile denedim olmadı megadisk ilede olmadiDediğim gibi, bazı özellikler Camera 2api kaynaklı çalışmıyor olabilir hocam.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi note 3 8.1 camera 2api tüm cabalarima rağmen yukleyemedim yüklenmiş görünüyor ama iş görmüyor twpr ile denedim olmadı megadisk ilede olmadi
Hangi rom ve hangi sürüm kurulu hocam? Arkadaşlara bilgi vermiş oluruz.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cihaz rootlu ise apk dosyasını cihaz/system/app klasörünün içine atıp gerekli değişiklikleri yapıp teli kapatıp açıp bide öyle denesek?Mi note 3 8.1 camera 2api tüm cabalarima rağmen yukleyemedim yüklenmiş görünüyor ama iş görmüyor twpr ile denedim olmadı megadisk ilede olmadi
Deniyeyim saolunHocam cihaz rootlu ise apk dosyasını cihaz/system/app klasörünün içine atıp gerekli değişiklikleri yapıp teli kapatıp açıp bide öyle denesek?
Benim telefonda cihaz sistem diye bir yol bulamadım twpr modunda mi yapılacakHocam cihaz rootlu ise apk dosyasını cihaz/system/app klasörünün içine atıp gerekli değişiklikleri yapıp teli kapatıp açıp bide öyle denesek?