yukarıda vilte turkcell yazan yeri ( apn ekleme kısmı) uyguladın mı ?
apn olmadan görüntülü görüşme mümkün değil cihaz MIUI olduğu için böyle davranıyor sanırım konu aslında A2 lite için ve a2 lite saf androidHocam yeni apn giriyorum ama olmuyor. Yazıyorum kaydet diyorum ama yeni apn olarak görünmüyor nedense. Mi5s Plus EU rom kullanıyorum
Benim bildiğim kadarıyla operatör üzerinden görüntülü görüşme sadece samsung cihazlara özel (yanılıyor olabilirim) bu sebeble konuda belirttim samsung dışı cihazda aktif edildiği için apn elenmiyor olabilirSamsung cihaz yok maalesef
Resimdeki gibi ims kaydı yapılmış görünüyor mu?Oradakilerin hepsini yaptım ama işte apn eklenmediği için aktif edemiyorum bir türlü
apn olmadan görüntülü görüşme mümkün değil cihaz MIUI olduğu için böyle davranıyor sanırım konu aslında A2 lite için ve a2 lite saf android
Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme şurdaki konuyu deneyin isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim bildiğim kadarıyla operatör üzerinden görüntülü görüşme sadece samsung cihazlara özel (yanılıyor olabilirim) bu sebeble konuda belirttim samsung dışı cihazda aktif edildiği için apn elenmiyor olabilir
Resimdeki gibi ims kaydı yapılmış görünüyor mu?
(Menüye *#*#4636#*#* ile giriyor)Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aktif olmamış dediğiniz gibi. Pek bir fikrim yok ancak varsa başka bir cihaz ile yeniden deneyinBöyle yazıyor hocam kayıt ettirilmedi diyor bu arada destekleyen Cihaza bağlayıp aktif etmiştim sim üzerinde
Hocam sıkıntı cihaza yazılan rom ile ilgili olabilir çünkü hiç bir şekilde apn eklenmiyorAktif olmamış dediğiniz gibi. Pek bir fikrim yok ancak varsa başka bir cihaz ile yeniden deneyin
hocam görüntülü görüşme aktif oldu mu?Vodafone için işlem tamam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Denemedim. Evimde 4,5G çekmediğinden kontrol edemiyorum.hocam görüntülü görüşme aktif oldu mu?