Yardım No command hatası

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel 3
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Google Pixel 3 rom kurdum mi 8 cihazıma sonra twrp girip başka rom kurmak istedim ama twrp girmiyor no command hatası alıyorum tekrar twrp girip Tom nasıl yüklerim

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Orange Fox farklı bir twrp mi kurulumu nasıl yaparım PC şartmı cihaz üzerinden kurabilirmiyim
PC den rom yüklemek istemiyorum benim cihazın çin versiyonu Hepsiburada aldım sonradan global rom yğklendi bl kilidi kapanırsa sıkıntı olmaz mı?

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Çok teşekkür ederim çok iyi olur
buradan indirin hocam zipi cıkarın. Daha sonra twrp girip install bölümüne girin ve cıkardığınız zipin icinde IMG uzantılı dosyayı secip çıkan ekranda recovery secip flaşlayın ve reboot edin. İmg dosyası gözükmüyor ise sağ altta imaj yükle seceneğine basın gözükecektir. Tekrar twrp dönmek icin aynı şekilde twrp dosyasını flaşlamanız yeterli.

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
buradan indirin hocam zipi cıkarın. Daha sonra twrp girip install bölümüne girin ve cıkardığınız zipin icinde IMG uzantılı dosyayı secip çıkan ekranda recovery secip flaşlayın ve reboot edin. İmg dosyası gözükmüyor ise sağ altta imaj yükle seceneğine basın gözükecektir. Tekrar twrp dönmek icin aynı şekilde twrp dosyasını flaşlamanız yeterli.
Tamam hocam çok teşekkür ederim ilgin için çok sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuan miuipro yüklü cihazım mi 8 sorun olmaz değil mi

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Tamam hocam çok teşekkür ederim ilgin için çok sağol
Rica ederim hocam. Deneyin hocam olmasa dediğm gibi miflas ile rom atarsınız kilit kapama seneceğini secöimediğiniz sürece kilit kapanmaz.

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Rica ederim hocam. Deneyin hocam olmasa dediğm gibi miflas ile rom atarsınız kilit kapama seneceğini secöimediğiniz sürece kilit kapanmaz.
Tamam teşekkür ederim

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Rica ederim hocam yukarda pixel rom kurulu yazmışsınız. Aosp ve MIUI rom gecişlerinde sorun olabiliyor. Format data yapmanız gerekebilir.
Pixel 3 yükledim güzel rom ama sim 2 kapatamıyorum durum çubuğunda sinyal işareti kalıyor yani sim 2 kapatma seçeneği yok diye kaldırdım romu google pixel experience rom kurmak istediğimdede her seferinde error 7 hatası aldım tekrar tekrar indirdim romu ama sonuç aynı 4 wipe yaptım data format yaptım yine aynı sorun error 7 hatası şuan miuipro yüklü şimdi tekrar deniycem kurmayı google pixel experience romu

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Pixel 3 yükledim güzel rom ama sim 2 kapatamıyorum durum çubuğunda sinyal işareti kalıyor yani sim 2 kapatma seçeneği yok diye kaldırdım romu google pixel experience rom kurmak istediğimdede her seferinde error 7 hatası aldım tekrar tekrar indirdim romu ama sonuç aynı 4 wipe yaptım data format yaptım yine aynı sorun error 7 hatası şuan miuipro yüklü şimdi tekrar deniycem kurmayı google pixel experience romu
Pixel expirience gecen hafta mi 6ya kurdum. Akıcı güzel rom tam ekran hareketleri olmadığından miuiya geri döndüm. Aşağıda verdiğim linkte caf edition versiyonu var denemedim ama daha iyi diye birkac yorum gördüm.

Oyla:
Üst Alt