- Adım
- Soner
- Cihazım
- Mİ9
- Meslek
- Diver
- Konular
- 3
Teşekkürler.Gearbesttte vardı hocam en son
Teşekkürler.Gearbesttte vardı hocam en son
Bu yukarıda verilen görseldeki gibi tencend/QQfile_recv tencend klasöründe yok bende bunu yeni klasör ekleyip yaptım olmadı nasıl yapabiliriz?
Tencent klasörüne giriyorum içinde 3 klasör çıkıyor mta,msflogs,openSDK diye klasörler var bu QQfile_recv klasörü yok ya da oluşturulamıyor heralde sıkıntıyı çözemedim.Tencend diye bir klasör kendi oluşturuyor hocam.
Dediğiniz her aşamayı yaptım, No1 g6'nın fundo wear'ı uygulamasında My applications dan yeni saat temaları görünmüyor.. Sınırlı sayıda yükleniyor diye klasörde eski temaları silip yeni indirdiğim temaları ait dosyaları yapıştırdım.. Yine yüklemedi.. Fakat dikkat ettiğim hali hazırda uygulamadaki dosyaların içinde 240_240.vxp ve 240_240.xml gibi dosyalar var beraberinde.. Fakat vermiş olduğunuz linkteki dosyalar bu şekilde değil.. Uygun dosyalar varsa bir daha yüklermisiniz.. Belki o zaman yeni saat temaları da uygulamaya yüklenebilir..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
QR kodu taratarak öncelikle gerekli saat uygulamasını indiriyoruz.
Bu linkten istediğimiz saat arayüzlerini indiriyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirdiğimiz dosyaları zip için çıkarıyoruz. (vxp) uzantılıdır. Bu dosyaları aşağıda görsellerde olduğu gibi telefonumuzda ki klasöre atıyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şimdi telefonda ki uygulamamazı açıyoruz ve uygulama içinden temalara geliyoruz istediğimiz temayı yüklüyoruz saatimize.