teşekkür ederim. Stoya hocam özel mesaj yoluyla sizinle muhabbet etmek istiyorum Twrp hakkında kafamda soru işaretleri var netten araştırma yaptım ama net cevap alamadımMİ 9T ye çıkmadı hocam. Aynı cihaz değiller.
teşekkür ederim. Stoya hocam özel mesaj yoluyla sizinle muhabbet etmek istiyorum Twrp hakkında kafamda soru işaretleri var netten araştırma yaptım ama net cevap alamadım
Ben sizin konularınızıda okudum resimlerinizede göz gezdirdim. Bendeki twp programı sizinkinden farklı mini hellas Twrp falan diyor. Telefonda görünen son miui11 güncellemesini indirip Twrp moduna getiriyorum telefonu indirdiğim rom dosyası görünüyor onu yüklemeye çalışıyorum fakat hiç beklemeden direk reboot system yazısı çıkıyor. Defalarca denememe rağmen aynı problem ile karşılaştım sizin konunuzdaki programı yüklemeyi denedim ama malesef sonuç alamadım, acaba bendeki yüklü olan Twrp'yi iptal edip sizin konunuzdaki Twrp'yi nasıl yükleyebilirim? yada problem twrpmi yoksa başka bişeymi onuda anlamış değilim teşekkürlerBuradan sorun hocam nedir takılan aklınıza ?
deneyip dönsem çok olmam dimi :Burak9454 hocam buradan twrpyi indirip linkte anlatılan şekilde güncelleyin. Ben bu twrpyi kullanıyorum ve her romu kurabiliyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Güncelleme
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net
2 wipe yapıp tekrar deneyinMi5s için twpr ile yükledim ama mesajlar uygulaması hata veriyor. Bir türlü girmiyor. Yükleme yaparken hata mı yapıyorum yoksa. Bir fikri olan var mı arkadaşlar? Beta kullanıyorum.