- Adım
- Cimşit
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 7
Flashlanabilir hale getirebilir miyiz bunu nasıl getiririz?Mt manager ile iki temayı da açın bundaki 4*2 clock olanı diğer temaya ekleyin
Flashlanabilir hale getirebilir miyiz bunu nasıl getiririz?Mt manager ile iki temayı da açın bundaki 4*2 clock olanı diğer temaya ekleyin
Yok xiaomi.eu dayım bu widget çok hoşuma gitti. Flashlanabilir yada tema haline gelmiş olsa yeter her temada kullanmak istiyorum ondanFlashlanabilir derken hocam neden? Global romda misiniz
Buyrun hocam mtz dosyasıYok xiaomi.eu dayım bu widget çok hoşuma gitti. Flashlanabilir yada tema haline gelmiş olsa yeter her temada kullanmak istiyorum ondan
Aynen hocam çok sağ ol eyvallah.Buyrun hocam mtz dosyası
Ekran görüntüsü varmi sorunu anlayamadımHocam konu dışı bişey soracağım. Stock kilit ekranının dışında tema olarak bir kilit ekranı yükledim onun dpi nı nasıl düşürebilirim
Dpi ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Kilit ekranı içindeki kodların büyüklük küçüklük ayarlarının değiştirilmesi gerekir bu da çok uzun sürer ve benim diyen adam yapamazEkran atayım da şimdi benim kilit ekranı dışında ki dpi daha yüksek yani daha küçük görünüyor. Kilit ekranı daha büyük görünüyor. Şöyle anlatayım mesela kilit ekranı 360 dpi ise ana ekran vs 550 dpi kilit ekranını nasıl istediğim dpi seviyesine ayarlarım.