Yardım Nfc

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Arkadaşlar telefonu hiç yere düşürmedim. Nfc hep kapalıydı 2-3 defa kullandım. Bugün yine kullanacaktım istanbulkart uygulamasında. Nfc yi açtım uygulamayı açtım fakat nfcyi kullanınca gelen bildirim tonu sesi sürekli geliyor ve uygulamada kartı ayırmayın yazıyor. Servis yolu gözüktü mü ? Yoksa son gelen güncellemede bir bug vs. mi var ? Yazılım 11.0.6.0 global

Moderatör tarafında düzenlendi:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sorunu güncellemeden sonra yaşayan mi communityde 1 kişi daha gördüm

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
istanbul kart uygulamasında sorun var. Aynısı benim başımada gelmişti ne yapsam düzelmemişti. Son olarak uygulamayı kaldırıp tekrardan yükledim. Parayı karta sorunsuz aktardı. Sizde o şekilde deneyin isterseniz.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
play storede nfc tools adlı bir uygulamayı yükledim ondada böyle. mi communityde 11.0.6.0dan sonra aynı sorunu yaşayan birisi daha var. sorun 11.0.6.0da. cihazın garantisine zarar gelmeden 11.0.2.0a nasıl dönebilirim ?

Oyla:

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Arkadaşlar telefonu hiç yere düşürmedim. Nfc hep kapalıydı 2-3 defa kullandım. Bugün yine kullanacaktım istanbulkart uygulamasında. Nfc yi açtım uygulamayı açtım fakat nfcyi kullanınca gelen bildirim tonu sesi sürekli geliyor ve uygulamada kartı ayırmayın yazıyor. Servis yolu gözüktü mü ? Yoksa son gelen güncellemede bir bug vs. mi var ? Yazılım 11.0.6.0 global

ayarlarda ki dokundur ve öde sekmesi altında "ödeme varsayılanı" içinde sadece bir uygulama görünmeli. örneğin ben sadece axess ya da sadece vakıfbank mobil yüklü iken sorun çıkmıyor ama axess mobil i yüklediğimde uygulamayı açmamış olsam da hata alıyorum. özetle nfc için bir uygulamaya izin verilmeli. her iki uygulama aynı anda sorun çıkartıyor. axess mobili kaldırdığım zaman vakıftan sorunsuz çekiyor, ya da tam tersi. ben bu şekilde sorunu çözdüm.
not: bende endonezya romu yüklü, sizde ki 11.0.6.0 değil, buradan yola çıkarsak sorun nfc yi aynı anda iki uygulamanın kullanmaya çalışmasından kaynaklı gibi görünüyor. örneğin veritabanında ki bir satırı aynı anda bir kod okuyabilir (select)

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Nfc için zaten sadece 1 uygulama seçili

Oyla:

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Nfc için zaten sadece 1 uygulama seçili

sadece seçili olması yeterli değil "ödeme varsayılanı" içinde sadece bir uygulama görünmeli olarak belirtmiştim. sizde nfc izni isteyen bir uygulama olsun demek istemiştim aslında. ikinci uygulama kullanılmasa dahi yüklü olmamalı. bu şekilde deneyip paylaşım yaparsanız uygun olacaktır.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87