Geç gördüm hocam kusura bakmayın.Link atınız lütfen
Hocam yine aynı da lsposed modülünü yüklememi lazımGeç gördüm hocam kusura bakmayın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hide şuan zatenMagisk uygulamasının kendisini hide yapıp denermisiniz
Beyler bütün aklımıza gelecek yöntemleri denedim olmadı YouTube bir çok fazla videosunu izledim olmadı yani ben şunu anlamış oldum root atılan bir cihaza o rootuda silsen hafızaya alıyor onu ondan sonra uğraş uğraş dur işte saçmalık böyle birşeyin olması ben anlamadım gittiMerhabalar öncelikle cihazım redmi note 9 pro temasız ödeme yani NFC çalışmamaktadır magiskten hide yaptım google ürünlerini hepsini ziraat mobil hepsini hide yağtığım halde bu hata veriyor safety net testini başarılı geçiyor modülüde kurdum yine aynı yardımcı olabilecek varmı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bendede olmus musteri temsilcisi 15 dakikadan fazla ugrasti her yolu denedi surekli kod gonderip durdu ilgili biriydi ve sonunda guvenlik sikintilarini halletti seninki bilmiyorum belki telefondandirAz önce aradım cihaz kaynaklı bir sorun olduğunu söylüyor biz buradan müdahale yapamıyoruz diyor
Yardımcı olabilecek yok galibaBendede olmus musteri temsilcisi 15 dakikadan fazla ugrasti her yolu denedi surekli kod gonderip durdu ilgili biriydi ve sonunda guvenlik sikintilarini halletti seninki bilmiyorum belki telefondandir
Hocam magisk hangi sürüm kullanıyorsunuz ek olarak miui sürümünüz nedir safetynet ve magisk hide props yüklü müYardımcı olabilecek yok galiba