Yardım NFC Nasıl Açılır?

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. Donanımsal olarak NFC var ama yazılımsal olarak görünmüyor. İnternette araştırdığımda Magisk diye bir uygulama ile açıldığını gördüm. Nasıl açabilirim?

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
39
Donanım olarak varsa, ayarlarda etkinleştirme olmalı. Ayrıca NFC ile ilgili programlar da var onları yükleyerek deneyebilirsin. Bunu için root gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ama root gerekiyorsa çok ironik bir durum, genelde üreticiler root yapılmasını isemez.

Oyla:

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım olarak varsa, ayarlarda etkinleştirme olmalı. Ayrıca NFC ile ilgili programlar da var onları yükleyerek deneyebilirsin. Bunu için root gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ama root gerekiyorsa çok ironik bir durum, genelde üreticiler root yapılmasını isemez.
Araştırdığımda magisk diye bir programla bir şey yükleniyordu uygulamayı nereden bulabilirim ve virüs bulaşır mı bir de dediğiniz NFC programlarının en güveniliri hangisidir donanımsal olarak ve nfc var

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba. Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. Donanımsal olarak NFC var ama yazılımsal olarak görünmüyor. İnternette araştırdığımda Magisk diye bir uygulama ile açıldığını gördüm. Nasıl açabilirim?

Cihazda hindistan romu yüklüyse nfc görünmeyebilir. Ayarlardan hangi sürümü kullanıyorsunuz atar mısınız ?

Oyla:
Üst Alt