Yardım NFC ile temassız ödeme

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
telefonu kullanarak NFC ile ödeme yaptınız mı ?
NFC anteni tam olarak nerede ?
telefonun kılıfını çıkarmanız gerekti mi ?
ekran tarafı göstersek de okuyor mu ?
ödeme yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
sürekli kartlar ile uğraşmaktansa bu özelliği kullanmak çok daha kolay olacak :)

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Hocam ben 3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum bazen bazı post cihazları kabul etmiyor o zaman kartı veriyorum. Kabul etmeyende önce nfc yi acip kapatıyorum bazen ödüyor ondada ödemezse öyle kartla ödüyorum. genelde arka kameranın sağ yada solunda oluyor. Ayarlarda dokundur ödeden kartı aktif etmen lazım. Bazı banka kartlarınıda örneğn bonus kart bunun içinde mobil ödemeyi bonus flaştan açman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kılıfını cıkartmana gerek yok.

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum bazen bazı post cihazları kabul etmiyor o zaman kartı veriyorum. Kabul etmeyende önce nfc yi acip kapatıyorum bazen ödüyor ondada ödemezse öyle kartla ödüyorum. genelde arka kameranın sağ yada solunda oluyor. Ayarlarda dokundur ödeden kartı aktif etmen lazım. Bazı banka kartlarınıda örneğn bonus kart bunun içinde mobil ödemeyi bonus flaştan açman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kılıfını cıkartmana gerek yok.
dün ilk defa denedim de ilk okutma çabamda okumadı. ikincide kılıfı çıkarıp denedim. tam yerini bilirsem daha kolay olur diye düşünmüştüm. cevap için teşekkür ederim hocam 🙏 kılıfla kameranın oradan deneyeyim sonraki sefere :)

Üst Alt