Yardım NFC geri getirme

Excellent56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serham
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
Note 12 pro 5g cihazımda hyperos global rom yüklü. Geçen gün direnç atılınca NFC özelliği kayboldu. Forumda yer alan magisk modülü işe yaradı şuan NFC çalışıyor. Ancak cihaz rootlu şuan. Twrp yüklemeden rootladım videoları izleyerek.
-Güvenlik açısından sorun çıkarır mı bilmiyorum banka uygulamaları kullanıyoruz.
-Diğer sorum ise cihaz güncelleme aldığında root kalkar mı?

recovery come on

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
3
güvenlik açısından sorun çıkarmaz. (uygulamalar hata vermedikçe) güncelleme alırsa veya sıfırlanırsa gider.

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Note 12 pro 5g cihazımda hyperos global rom yüklü. Geçen gün direnç atılınca NFC özelliği kayboldu. Forumda yer alan magisk modülü işe yaradı şuan NFC çalışıyor. Ancak cihaz rootlu şuan. Twrp yüklemeden rootladım videoları izleyerek.
-Güvenlik açısından sorun çıkarır mı bilmiyorum banka uygulamaları kullanıyoruz.
-Diğer sorum ise cihaz güncelleme aldığında root kalkar mı?
hocam sizin cihaz bootloader kilitliyken mi yaptınız root işlemini nfc bendede çalışmıyor şuan konu linkini paylaşırmısınız rica etsem.

saydin++21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
0
Selamlar
ben de eu rom üzerinden twrp ile telefonu rootladım. nfc modülünü ekledim nfc açıldı. rootu kaldırdım nfc de gitti. root olmadan nfc yi nasıl kalıcı kullanabilirim. banka uygulamaları sürekli uyarı veriyor.

Üst Alt