Nfc dediğimiz olay çok farklı dosya paylaşımını Bluetooth veyahut alternatif uygulamalar ile paylaşım sağlayabilirsiniz.Redmi Note 13 4G NFC Modelinde NFC var ama dosya paylaşımı bulamadım dosya paylaşımı var mı yok mu
Bluetooth vb. uygulamar kullanıyorum. Daha önce de nfc'li telefon kullanmıştım dosya paylaşimi yapıyordum şimdi ki kullandığım cihazda olur mu diye araştırdım bulamadımNfc dediğimiz olay çok farklı dosya paylaşımını Bluetooth veyahut alternatif uygulamalar ile paylaşım sağlayabilirsiniz.
nfc dosya göndermez hocam nfc ile ilişkilendirip gönderirsiniz ama dosyayı nfc değil wifi bluethoot gönderirBluetooth vb. uygulamar kullanıyorum. Daha önce de nfc'li telefon kullanmıştım dosya paylaşimi yapıyordum şimdi ki kullandığım cihazda olur mu diye araştırdım bulamadım
Sharme uygulamasını kullanırım teşekkürlerGünümüz de ise en mantıklı dosya gönderme araçları sharme, shareit, inshare bunlar ile hem hızlı hem rahat gönderebilirsiniz.
Shareit ve sharme de turbo gönderici destekliyor ise bu yöntemle çok büyük boyutlu dosyaları kısa süre içerisinde rahatlıkla gönderebilirsiniz
Mi share, Quick share kullanırım teşekkürlerMi Share / Quick Share kullanabilirsiniz hocam. NFC üzerinden değil ama benzer mantıkla bluetooth / wifi üzerinden dosya aktarımı sağlar