- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Xiaomi mi 9t
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 4
Peki tekrar nfc'yi aktif etmek için bir mod veya bir modül vesayre yokmu acabaKernel değişimi sırasında bazı özellikler kaybolabiliyor yedeği geri yükledikten sonra da sıfırlama olmadan maalesef geri gelmiyor.
Kernel yedeği iyi hoş alıyoruz ama gelişen sorunlara çözüm olmuyor.
Kernel denerken temiz kurulum yapma riskini kabul etmiş bulundunuz maalesef ve şimdi temiz kurulum yapmanız gerekiyor.
Ayarlar/Bağlantı ve Paylaşım/NFC bölümünde en altta NFC işlevini geri yükle butonu olur MIUI romlarda o denenebilir. AOSP kullanıyorsanız onda benzer menü var mı bilmiyorum.Peki tekrar nfc'yi aktif etmek için bir mod veya bir modül vesayre yokmu acaba
Ayarlardan nfc'ye girince böyle gözüküyor malesef aosp kulanıyorumAyarlar/Bağlantı ve Paylaşım/NFC bölümünde en altta NFC işlevini geri yükle butonu olur MIUI romlarda o denenebilir. AOSP kullanıyorsanız onda benzer menü var mı bilmiyorum.
O halde size temiz kurulum çalışmalarında başarılar.Ayarlardan nfc'ye girince böyle gözüküyor malesef aosp kulanıyorum
Neyse artık nfc'sizde kulanabilirim galiba umarım ilerde lazım olmaz cevabınız için teşekkürlerO halde size temiz kurulum çalışmalarında başarılar.![]()