Yardım NFC Bildirim Paneli Kısayol Simgesi

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Arkadaşlar mi6 miui 9 global kararlı sürüm telefon kullanıyorum. Arabada nfc özellikli teyp mevcut. Bluetooth ile bağlanmada sıkıntı yaşıyorum ama nfc ile direk teybe sıkıntısız bağlıyorum. Sorum şu: bildirim panelinde nfc açma kapama ikonu yok eklenmiyorda. Bir yolu varmı eklemenin? Şimdiden teşekkürler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Hocam bildiğim kadarı ile NFC'nin de amacı aç-kapa yapmadan kullanabilmek. Ben Wifi - Mobil Veri - Senkronizasyonu da hiç kapatmıyorum; GPS de Batarya Tasarrufu modunda açık duruyor hep (Wifi Tabanlı olarak yani). NFC ihtiyacım olsa, NFC'yi de açık bırakırdım. Tabi eğer NFC ile ödeme yapıyorsanız dikkat edin.
Bende Nfc ile ödeme yapar diye çekiniyorum. Nfc ayar kısmında dokundur öde kısmında kullandığım banka adı kayıtlanmış, kapat çma ayarı da yok, silme ayarı da. Nfc açarsam ödeme de açılıyor sanki. Bu nedenden dolayı nfc kısayolu arıyorum.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bende Nfc ile ödeme yapar diye çekiniyorum. Nfc ayar kısmında dokundur öde kısmında kullandığım banka adı kayıtlanmış, kapat çma ayarı da yok, silme ayarı da. Nfc açarsam ödeme de açılıyor sanki. Bu nedenden dolayı nfc kısayolu arıyorum.

Anladım hocam, ödeme yapıyorsanız NFC ile açık bırakmayın tabiki.

Oyla:
Üst Alt